- Reaction score
- 32
Ok, 3. samm - lisasin NaOH lahuse kuumutatud 50c ja panin mag Stir 6 tunni pärast paks peaaegu tahke kreemjas jama oli minu rbf. Lisasin DCM-i ja ilmus kaks kihti. Alguses olin väga õnnelik!!! Kuna kreemjas paks kiht istus põhja ja ma arvasin, et selgem kiht oli DCM ekstraheeritud headus oli peal. Ei ei ei..... Piimane paks kiht oli DCM. Ma tean kindlalt, et kui ma eemaldan DCM-i, siis ei saa ma kollast selget õli aka p2p.
@HEISENBERG
Kas teie meeskond on selle protsessi enne avaldamist läbi vaadanud. Tundub, et eksperdid on selle menetluse kohta vaikinud. Oleks tore saada toetust meetodi kohta, mille teie meeskond avaldas.
Ok, siis ma proovin destilleerimist kreemjas jama ja vaatan, mis üle tuleb.
@HEISENBERG
Kas teie meeskond on selle protsessi enne avaldamist läbi vaadanud. Tundub, et eksperdid on selle menetluse kohta vaikinud. Oleks tore saada toetust meetodi kohta, mille teie meeskond avaldas.
Ok, siis ma proovin destilleerimist kreemjas jama ja vaatan, mis üle tuleb.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Kasutage lihtsalt oma meetodit, see tähendab: Kuumutage MEK ja bens, koos soolhappega: 90-110 C, 3-5 tundi.
Siis paneme 10% KOH-lahust ja kristallid tekivad kohe. Vabanege veest. Pange need sügavkülma. Vabanege õlist. Puhtad, valged kristallid. ...olete teretulnud!
Siis paneme 10% KOH-lahust ja kristallid tekivad kohe. Vabanege veest. Pange need sügavkülma. Vabanege õlist. Puhtad, valged kristallid. ...olete teretulnud!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Mul on juba MPB lahus ja tahaksin saada kristalle ilma destillatsioonita. Adoolkondenseerimine toimus happegaasimise teel. Kas te arvate, et kui benso + MEK lahusesse viia hape gaasistamise teel ja kuumutada 3-5 tundi 90-110°C-ni ja pesta hcl-ga enne 10% KoH lisamist, kas siis on võimalik, et kristallid sadestuvad kohe? Kas kristallide saamiseks on oluline lahust külmutada ja millised on teie reaktiivi mõõtmised.