C
Kas te saate olla konkreetne?
Termomeeter oli katki, kuid destilleerida:
1-metüül-4-fenüül-3-buten-2-oon See oli väga kuum. Ilma lühikese tee destillatsioonita ja ainult 40 cm fraktsionaalse kolonniga. See on selline piin, et isegi vaakumiga üle saada. õlivann taimse õliga suitsutemperatuuril puhastas selge vedeliku, mis oli väga HCl küllastunud, ja ka DCM, mis ei suutnud eralduda. Ma lülitasin vaakumi sisse ja tõmbasin õhukese kollase õli üle 200. Destillatsioonikolb muutub väga paksuks, enne kui saab tõmmata kõik üle. Minu varasematest postitustest võite lugeda xtali tekkimise kohta.
Pärast oksüdeerimist ei olnud enam vaja destilleerida, kuid peate varakult tegema eraldamisplaani. Isegi <50g skaalal on palju vedelikku, millest ekstraheerida. DCM selles etapis töötab tõesti hästi, kuna saate suurema osa vedelikust dekanteerida ja seejärel kasutada sep-sahvrit, et saada DCM-kihti. Kahjuks läks minu vaakumpump katki
nii et pidin proovima lahustit ilma vaakumita aurustada. See on võimalik, kuid ma ei soovita. DCM-iga koos eralduvad lenduvad ained ei ole sugugi toredad. Ma lõpuks valasin viimase DCMi Pyrexi salve ja lasin öösel aurustuda. Nii et see lisab terve päeva juba 3 päeva kestnud protsessile.