- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Loomulikult võite segada freebase'i lahustiga enne HCL-i lisamist, kuid hiljem vajate rohkem aega, et panna segu 130C tõttu see lahusti aurustub, HCL-ga sügavkülmast, freebase'i külma ka ja kõrge temperatuuri vältimine lisamise ajal ei ole probleem ;-)
- Reaction score
- 166
Kas te teate, et MDMA-d ei saa kuumutada hapetega kõrgel temperatuuril? Toode laguneb ja ei ole enam puhas MDMA.
↑View previous replies…
Bro, lõdvestu. Kas sa arvad, et ma olen koolipoiss narkomaan, kes keedab metamfetamiini elatusallikaks? Ma olen lõpetanud matemaatika, mitte amfetamiini. Miks sa siis usud, et suudad mulle oma graafikaga muljet avaldada?
- Reaction score
- 112
Oh, ei, vennas, palun mitte energiakontrollile. Sa mäletad, et ma jagasin sinuga katsetulemust 87%? Ma tegin veel mõned katsed.
87% mitte jälle, vaid alati))))))
Kõige lõbusam selgitus: veamäär 5-10%.
87% mitte jälle, vaid alati))))))
Kõige lõbusam selgitus: veamäär 5-10%.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Inimene, aga me ei öelnud teile seda, me ütlesime teile, et kõigepealt on igas analüüsiteenuses, millega inimesed töötavad, algul inimlikud vead. Siis vastasime teie küsimusele, kui tõenäoline see on, JA vastasime järgmist:
Pange tähele, et tõenäosus saada sama tulemus valimi puhul varieerub vastavalt andmete jaotusele. Mida lähemal on teie tulemus keskmisele, seda tõenäolisem on tulemuse kordumine. Arvestades, et teil on protsentide jaotus, mille keskmine on 82% ja standardhälve 13,84%, saate analüüsida, milline väärtusvahemik on tõenäolisem kahe sama protsendiga proovi saamisel. Seega, kui analüüsitakse kahte valimit, on arvude vahemik, mille puhul on kõige tõenäolisem saada sama protsent, keskväärtuse 82% ümber, ulatudes umbes ühe standardhälbe võrra mõlemale poole (68,16% kuni 95,84%). See oleks kõige tõenäolisem vahemik, et kahe järjestikuse proovi puhul saadakse sama tulemus, kuna andmed koonduvad keskväärtuse ümber.
Teisisõnu, see ei ole küsitav tulemus, vaid tõenäoline.
Pakume teile isegi graafiku, kuhu on koondunud kõige rohkem MDMA tulemusi. Tõesti, kas u mõistis ainult 5-10%? Me võime seda paremini selgitada.
Pange tähele, et tõenäosus saada sama tulemus valimi puhul varieerub vastavalt andmete jaotusele. Mida lähemal on teie tulemus keskmisele, seda tõenäolisem on tulemuse kordumine. Arvestades, et teil on protsentide jaotus, mille keskmine on 82% ja standardhälve 13,84%, saate analüüsida, milline väärtusvahemik on tõenäolisem kahe sama protsendiga proovi saamisel. Seega, kui analüüsitakse kahte valimit, on arvude vahemik, mille puhul on kõige tõenäolisem saada sama protsent, keskväärtuse 82% ümber, ulatudes umbes ühe standardhälbe võrra mõlemale poole (68,16% kuni 95,84%). See oleks kõige tõenäolisem vahemik, et kahe järjestikuse proovi puhul saadakse sama tulemus, kuna andmed koonduvad keskväärtuse ümber.
Teisisõnu, see ei ole küsitav tulemus, vaid tõenäoline.
Pakume teile isegi graafiku, kuhu on koondunud kõige rohkem MDMA tulemusi. Tõesti, kas u mõistis ainult 5-10%? Me võime seda paremini selgitada.
- Reaction score
- 112
Vennad, tundub, et muretsete oma võltskatsete eest liiga palju 120 eurot. Lõdvestu, vennas. See on ainus teie sissetulev? Ma võin teid palgata kui tilgutajat, kui nii: saatke mulle PM, ma leian teile tööd.
- Reaction score
- 112
Bro, lõdvestu. Kas sa arvad, et ma olen koolipoiss narkomaan, kes keedab metamfetamiini elatusallikaks? Ma olen lõpetanud matemaatika, mitte amfetamiini. Miks sa siis usud, et suudad mulle oma graafikaga muljet avaldada?
Last edited: