- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Ma arvan, et midagi on graafikuga valesti.
Kui te kasutate L+-viinhapet(odavam ja kergemini leitav)siis D enantiomeer(amph,Meth) on lahuses mitte tahkes olekus nagu seal paistab.
Kui te kasutate D-viinhapet(kallim ja raskem leida) on D enantiomeer(amph,Meth) tahkes aines.
Tänan teid.
Kui te kasutate L+-viinhapet(odavam ja kergemini leitav)siis D enantiomeer(amph,Meth) on lahuses mitte tahkes olekus nagu seal paistab.
Kui te kasutate D-viinhapet(kallim ja raskem leida) on D enantiomeer(amph,Meth) tahkes aines.
Tänan teid.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Tema skeem on õige. Sool sadestub tahkesse olekusse. Ei ole vahet, kas d-amfetamiini l-viinhappe sool või l-amfetamiini d-viinhappe sool. Saate vahetada hapet ja saada erinevuse isomeeri tahkes olekus järgmiste protseduuride abil.
P.S. Sama kehtib ka metamfetamiini kohta.
P.S. Sama kehtib ka metamfetamiini kohta.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Mida te mõtlete pildi 18 all.
"Me sadestame d-amfetamiini täiendava koguse d-viinhappega". Ma arvasin, et teie kasutatav d-viinhape purustas l amfetamiini d-viinsoola välja. Kuidas see sadeneb lahusesse jäänud d-amfetamiini?
"Me sadestame d-amfetamiini täiendava koguse d-viinhappega". Ma arvasin, et teie kasutatav d-viinhape purustas l amfetamiini d-viinsoola välja. Kuidas see sadeneb lahusesse jäänud d-amfetamiini?
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
D-viinsulfa jätab soovitud enantiomeeri lahusesse, teie tahke aine on sel juhul nüüd teie jäätmed, vastupidiselt L-viinsulfa (tavaline), siis sadestate oma soovitud happega. Mõlema protsessi käigus jõuate sulfaadi või fosfaadi, kuna tartraadid ei ole ladustatavad
- Reaction score
- 18
Ma saan aru, et. Aga kui te loete menetlust, mis on postitatud , siis siin on see.
"Ekstraheerige 5 ml petrooleetriga ja soojendage lahust, lisage segule 2,45 g d-viinhappe alkoholilahust. Seejärel lisatakse alkoholi kuni täieliku lahustumiseni ja jahutatakse segades. L-amfetamiini d-viinsool sadestub. D-amfetamiin jääb lahusesse. Saagise suurendamiseks võite korrata l-amfetamiini d-viinsoola sademe puhastamist metanooliga."
See järgmine natuke ma räägin .
"Me sadestame d-amfetamiini d-viinhappe lisakogusega. Filtreerime sademe, saame d-amfetamiini aluse, lisades leelist pH = 11"
"Ekstraheerige 5 ml petrooleetriga ja soojendage lahust, lisage segule 2,45 g d-viinhappe alkoholilahust. Seejärel lisatakse alkoholi kuni täieliku lahustumiseni ja jahutatakse segades. L-amfetamiini d-viinsool sadestub. D-amfetamiin jääb lahusesse. Saagise suurendamiseks võite korrata l-amfetamiini d-viinsoola sademe puhastamist metanooliga."
See järgmine natuke ma räägin .
"Me sadestame d-amfetamiini d-viinhappe lisakogusega. Filtreerime sademe, saame d-amfetamiini aluse, lisades leelist pH = 11"
- Reaction score
- 18
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 18
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
- Reaction score
- 18
Ok. Aga kuidas saab d amfetamiini sadestada d viinhappega, Kui te eraldasite
l amfetamiini d-tartaadi selle sama viinhappega sammu enne
l amfetamiini d-tartaadi selle sama viinhappega sammu enne
- Reaction score
- 18
Selle teema ümber valitseb palju segadust. Loodetavasti heidab teie video sellele veidi valgust .
- Reaction score
- 18