Isomeerid ja viinhape

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Ma arvan, et midagi on graafikuga valesti.
Kui te kasutate L+-viinhapet(odavam ja kergemini leitav)siis D enantiomeer(amph,Meth) on lahuses mitte tahkes olekus nagu seal paistab.
Kui te kasutate D-viinhapet(kallim ja raskem leida) on D enantiomeer(amph,Meth) tahkes aines.
Tänan teid.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Tema skeem on õige. Sool sadestub tahkesse olekusse. Ei ole vahet, kas d-amfetamiini l-viinhappe sool või l-amfetamiini d-viinhappe sool. Saate vahetada hapet ja saada erinevuse isomeeri tahkes olekus järgmiste protseduuride abil.

P.S. Sama kehtib ka metamfetamiini kohta.

View previous replies…

Ihml

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
17
Ma ei ole Patton, aga: see toodaks ainult D-meti, kui kasutatud efedriin oleks saadud taimest, kuna taimed toodavad looduslikult ainult L-efedriini (mis muutub pärast reaktsiooni vastupidiseks enantiomeeriks - antud juhul D-metiks). Kui kasutati keemiliselt sünteesitud efedriini, siis saadi raseemilist metat, sest efedriini süntees ei ole stereospetsiifiline.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ma jäin terve öö üles kammima teadlasi ja patente ning siin on minu järeldused

L(+) viinhape (2R,3R) on looduslikult esinev isomeer. kuna selle kiraliteet ir R,R, painutab ta valgust ja on optiliselt aktiivne. D(-) (2S,3S) on samuti optiliselt aktiivne. Need 2 ühendit on enantiomeerid. Neil on sama keemistemperatuur, külmumine, temperatuur, mol.wt. ect.
Mõlema diastereomeer on mesoviinhape. (2R,3S või 2S,3R) on 2 mesoomeeri enantiomeerid.
Mis teeb ühendi optiliselt aktiivseks, on valguse painutamine. Mis paneb ta valguse painutama? Süsinikuasendajate ebaühtlase tasapinna omamine. Näiteks L(+)viinhape on aktiivne. See painutab valgust paremale ja paremale ( ma ütlen paremale, kuid kasutan paremale lihtsalt viitena). Sama kehtib ka D(-)viinhappe puhul, see painutab valgust "vasakule vasakule". Mesoviinhape on kiraalne, kuid mitte optiliselt aktiivne. Kuna (näiteks) 2R,3s painutab valgust jälle paremale vasakule, siis netovõit on 0°.
Me räägime optiliselt aktiivsetest ühenditest seetõttu, et aktiivsetel ühenditel on kõrgem sulamistemperatuur ja kõrgem keemistemperatuur. Teine võimalus on vaadata seda nii, et nad tahkuvad (kristalliseeruvad) kõrgemal temperatuuril. Jah, optiliselt aktiivne ühend kristalliseerub enne inaktiivset. Nüüd jõuame asja juurde.
Kui te kasutate D(ss) viinhapet, siis D-(S) metamfetamiin on optiliselt aktiivne (S,S,S) ja L(R) metamfetamiin ei ole, (R,R,S)
Vastupidine on samuti tõsi. Kui kasutate viinhappe looduslikku isomeeri, kristalliseerub levo-metamfetamiin esimesena, seega kui kasutate looduslikku viinhapet, siis on kristallid prügikasti. Ümbertöötamine. Emalahus sisaldab dekstrometat.
Kui te kasutate rassemaatilist D,L-viinhapet rassemaatilisele metamfetamiinile, kristalliseerub rassemaatiline metamfetamiintartraat. Tuhlaa teie aega.
Leiutise kokkuvõte; kasutage ühte viinhappe isomeeri ja kui soovite D-kristalle, kasutage D-viinhapet. Vastasel juhul kasutage L ja filtreerige kristallid välja.
Tooge oma viited, kui tulete neid fakte arutama.

View previous replies…

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Mida te ütlete, on see, et D viinhappe soolaga välja "L amph d tartraat", samas kui L viinhappe soolaga välja "D amph L tartraat". Kas see on õige

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Väga kenasti selgitatud ja võin teiega 100% nõustuda. Tahaksin lisada: Levo-metamfetamiinitraat ei lahustu külmas metanoolis (väga vähe). Kasutage seda L-metamfetamiini tratraadi loputamiseks. Pärast seda, kui ma hakkasin loputama, suurenes minu lõplik d-metamfetamiini saagis umbes 5% võrra. Mis on samuti väga soovitatav, on polarimeeter kiraalsuse mõõtmiseks. Vajadusel saab seda ise ehitada.

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Eksperdi staatusega liige soovitab mõlema isomeeri eraldamiseks kasutada DL-viinhapet, st DL-viinhape soolab D-amf/meth-tartraadi välja ja lahustab L-amf/meth-tartraadi alkoholi emalahuses. Kas teie arvates on võimalik saada D amph/meth, kasutades DL viinhapet. Praegu saan ma ainult L viinhapet. Loodan varsti teha lahustust & saada puhast D-metaani.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Minu jaoks ei töötanud d,L-viinhape, L-viinhape on kõige tõhusam ja kõige odavam töö.
On ka võimalus: dibensoüülviinhappe kaudu on kiraalne eraldamine kõige suurem ühes läbikäigus, kuid ka kõige kallim hinna poolest. Kuid ma olen postitanud sünteesi dibensoüülviinhappe jaoks

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Sellest ajast sain teada, et L viinhape ei seo end D-metalliga steroilise takistuse tõttu ja vastupidi. Ma ei ole kindel, kas see on sama amfetamiini puhul või mitte. Kui see on nii, siis on L-amp-L-tartraat od D-amp-D-tartraat, sest need on optiliselt aktiivsed isomeerid. Kui teil on 1L,2D või 1D,2L, siis on neto pöörlemine 0. Mõlemad kiraalsed süsinikud peavad pöörlema samamoodi, et olla optiliselt aktiivsed .

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Seega ei saa ma kasutada L viinhappeid D & L eraldamiseks ja puhta D amf/methi saamiseks, kas see on see, mida te ütlete? Kas DL viinhapet saab kasutada samal eesmärgil.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ei, ma ei öelnud seda. Võite L- või D-viinhapet kasutada, kui te kasutate L,siis on L-meth L-tartraat, happesool ( ja D-meth alus. Sool sadestub mittepolaarsest lahustist ja te filtreerite selle välja ja reaktsioonisegus on veel D, et saate hcl ( hcl ei ole kiraalne, seega ilmselt kinnitub ta kas või). Kui te kasutate D-vatiiri, kuigi A) see on palju kallim, 2) see on vaadatud, VI) TE peate tartraati eemaldama ja hcl seda tegema.

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Ok, seda ma tegelikult arvasin. Video näib inimesi segadusse ajavat, sest resolutsiooniks kasutati DL-i. Tänud selgituse eest