- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
tuvastatud viga.
1. ma tahan hoiustada summa XMR-i, mis on kinnitatud.
2. minna ***/konto/valik/ ja valida xmr --> hoiustamine
3. siis valin summa EUR või USD. see summa konverteeritakse mingil viisil xmr-iks ja genereeritakse aadress.
4. kuid kui ma kannan sellele aadressile suurema summa kui ma sain 3. sammu, siis maandub ainult 3. sammu summa: ülejäänud kaovad.
1. ma tahan hoiustada summa XMR-i, mis on kinnitatud.
2. minna ***/konto/valik/ ja valida xmr --> hoiustamine
3. siis valin summa EUR või USD. see summa konverteeritakse mingil viisil xmr-iks ja genereeritakse aadress.
4. kuid kui ma kannan sellele aadressile suurema summa kui ma sain 3. sammu, siis maandub ainult 3. sammu summa: ülejäänud kaovad.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Töötame selle kallal, et oleks võimalik vabalt täiendada, ilma et tekiks mingi konkreetne kogus.
Kui teil on selline olukord, võtke minuga ühendust ja me parandame selle.
Kui teil on selline olukord, võtke minuga ühendust ja me parandame selle.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
probleem ei ole ainult selles koguses.
pärast seda, kui ma oma xmr rahakotist makse teie aadressile üle kandsin, ei saanud minu rahakotist teha ühtegi muud tehingut.
iga katse siseneda seemnega läheb sünkroniseerimiseks igavesti.
tehniliselt võin siseneda oma kontole, kuid ma ei saa sünkroonida oma summa ja teha mingeid tegevusi. nii, see näeb kas "ootel" või "blokeeritud".
ma ei tea, mis on põhjus, kuid ma oletan, et see probleem on seotud selle maksega, sest see ilmus kohe.
pärast seda, kui ma oma xmr rahakotist makse teie aadressile üle kandsin, ei saanud minu rahakotist teha ühtegi muud tehingut.
iga katse siseneda seemnega läheb sünkroniseerimiseks igavesti.
tehniliselt võin siseneda oma kontole, kuid ma ei saa sünkroonida oma summa ja teha mingeid tegevusi. nii, see näeb kas "ootel" või "blokeeritud".
ma ei tea, mis on põhjus, kuid ma oletan, et see probleem on seotud selle maksega, sest see ilmus kohe.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Miks te kirjutate mulle privaatsõnumitesse ja siia? Las ma vastan teile homme ja te harjutate oma kannatlikkust.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Te vastasite mulle PM-is, et te ei tea põhjust, seepärast tõin selle teema ühiseks aruteluks: Võib olla mõned teised kasutajad seisavad silmitsi sama probleemiga????
Ma usun, et see on tõsine probleem, kui ma ei saa juurdepääsu oma rahakotile paar päeva pärast seda, kui ülekanne juhuslikule aadressile on tehtud.
Ma usun, et see on tõsine probleem, kui ma ei saa juurdepääsu oma rahakotile paar päeva pärast seda, kui ülekanne juhuslikule aadressile on tehtud.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
See ei ole meie poolne probleem, vaid see, et teie rahakott ei suuda sünkroonida.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
jah, ma saan aru, et see on "üldine probleem". kuid nüüd jätkub see rohkem kui 48 tundi, kuna makse tehti edukalt teie rahakotti.
juhus? ei ole kindel.
ma ei ütle, et see on probleem, mis on loodud teie poolt tahtlikult... ahahah...
kuid ma usun, et see võib olla seotud teie aadressi genereerimise algoritmiga või midagi sarnast.
loodame, et ma saan selle lahti 2-3 päeva jooksul: seal on mündid külmutatud, ma isegi ei saa panna uut tellimust, et osta oma fckng weed((((
juhus? ei ole kindel.
ma ei ütle, et see on probleem, mis on loodud teie poolt tahtlikult... ahahah...
kuid ma usun, et see võib olla seotud teie aadressi genereerimise algoritmiga või midagi sarnast.
loodame, et ma saan selle lahti 2-3 päeva jooksul: seal on mündid külmutatud, ma isegi ei saa panna uut tellimust, et osta oma fckng weed((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Millist rahakotti te kasutate?
Te ei pea vastama, lihtsalt importige võtmed teise rahakotti ja sünkroonige seal.
Te ei pea vastama, lihtsalt importige võtmed teise rahakotti ja sünkroonige seal.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Algselt loodi see leheküljel xmrwallet.com
Noh, ma tegin mõned katsed importida oma võtmed mõnda teise rahakotti: mymonero app ja veebi kasutati sama tulemusega: sünkroonimisprobleem.
tundub, et minu viimast tehingut ei töödeldud õigesti või midagi sarnast, ma ei tea täpselt
Noh, ma tegin mõned katsed importida oma võtmed mõnda teise rahakotti: mymonero app ja veebi kasutati sama tulemusega: sünkroonimisprobleem.
tundub, et minu viimast tehingut ei töödeldud õigesti või midagi sarnast, ma ei tea täpselt
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: lõpuks sain juurdepääsu oma rahalistele vahenditele kummalise rahakoti "monerujo" abil. Peale selle nüüd oli võimalik sünkroniseerida kõik andmed.