- Reaction score
- 3
ma olen näinud näidismaksete süsteemi, kuid ma ei saa aru, et ostja maksab raha, nii et mis juhtub, kui toode ei jõua tema kätte, ma ei saanud sellest osast aru, sest müüja võtab raha lõppastmest välja
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Ostja peab otsustama, millal ta müüjale raha vabastab. Vastasel juhul on haldur kutsutud tehingule
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Keemia riiki toomise eest määratakse karistus, mis algab 10-aastase vangistusega, kas te ei pea selliste stsenaariumide koostamist normaalseks? Müüjaga äri tehes annan talle nii oma raha kui ka oma aadressi. Kui toode ei jõua minuni, siis kaotan oma raha. kui mees saadab toote, kuid jääb tollile ripakile, siis kaotan oma raha ja satun vangi, kas te ei arva, et see on oluline probleem?
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Keelatud asja ostmisel või müümisel on alati oht raha ja/või vabaduse kaotamiseks. Te peate enne ostu sooritamist iga sammu läbi mõtlema ja olema teadlik riskidest. Valmistage ette aadress, mille annate müüjale. Meie eskroonsüsteem ei garanteeri, et te ei satuks õiguskaitseorganitega raskustesse. Küsige foorumi kasutajatelt, kuidas teha oste, et vähendada võimalikke riske.