ma võtan oma telefoni kõikjale kaasa, kuhu ma lähen, kuid ma võin selle sama hästi koju jätta, sest mulle ei meeldi seda kasutada, kui ma ei ole täiesti vaba. inimesed vihastavad minu peale, sest ma jätan nad 5+ tunniks tarnitud, kuid nagu... see ei ole isiklik asi. see ei ole mitte see, et mulle ei meeldi need, mul on lihtsalt elu väljaspool telefoni ja ig, mida on enamikul ppl-del raske mõista. Jah, tänapäeval inimesed r kättesaadavam kui kunagi varem, kuid lihtne juurdepääs ei pruugi tähendada, et nad ei ole hõivatud. see ei ole isegi nagu ppl text mulle midagi olulist. kui selle tõsine olukord u saab rääkida mulle isiklikult... im ei kavatse peatada mida iganes ma teen, et vastata, et "naljakas" video sa sa saatis mind. fuck off.
Ma vihkan seda kultuuri nagu "oh u pead pidevalt rääkida ur partner / sõbrad." see on väga uus asi ja see ei aita kedagi. suhted toimisid hästi, kui mitte paremini, enne kaasaegse nutitelefonid ja sotsiaalse meedia. nii paljud suhted r düsfunktsionaalne, sest inimesed ootavad oma partnerid, et loobuda kõik, et text neid. u ei saa mind teha seda paska mees ja ma ei oota, et keegi teha seda minu jaoks. partner peaks olema prioriteet, kuid kunagi ur esimene prioriteet. kui keegi ei suuda austada, et siis nad ei vääri olla teie elus üldse.