Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

πώς μπορώ να εξαγάγω από τα χάπια λοραταδίνης και ψευδοεφεδρίνης;

caydiantak

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Βρήκα ψευδοεφεδρίνη (πολύ περισσότερο)λοραταδίνη(5mg) χάπια στη χώρα μου. Πώς μπορώ να το μετατρέψω σε άλας ψευδοεφεδρίνης;

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
h

Γεια σας, είχατε κάποια λύση; Έχω το ίδιο πρόβλημα.

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Η λοραταδίνη είναι αδιάλυτη στο νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθανόλη ή μεθανόλη για να εμποτίσετε τα χάπια, να τα φιλτράρετε και να φιλτράρετε κάποιες ακαθαρσίες που είναι αδιάλυτες στην αιθανόλη. Μετά την εξάτμιση της αιθανόλης, προσθέστε αποσταγμένο νερό και φιλτράρετε. Η λοραταδίνη είναι αδιάλυτη στο νερό. Το φιλτραρισμένο υγρό ρυθμίζεται σε αλκαλικό ph10+, εκχυλίζεται, ξηραίνεται και αεριοποιείται με χλωριούχο υδρογόνο. Φίλτρο.

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
γεια σας, αλλά πρέπει να διαχωρίσω τη λοραταδίνη από την ψευδοεφεδρίνη, η λοραταδίνη είναι αδιάλυτη στο νερό και το ίδιο και η ψευδοεφεδρίνη.
Οπότε δεν ξέρω πώς να το κάνω.

View previous replies…

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Δεν διαβάσατε προσεκτικά την απάντησή μου. Η εφεδρίνη είναι διαλυτή στο νερό και στην αιθανόλη. Η λοράτα είναι αδιάλυτη στο νερό. Μετά την εξάτμιση της αιθανόλης, προσθέστε νερό και φιλτράρετε, και η λοραταδίνη θα παραμείνει στο κέικ του φίλτρου.

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
σπουδαία είσαι φίλε της ρωγμής η τελευταία μου ερώτηση είναι να αφήσω την αιθανόλη να εξατμιστεί σε ένα ποτήρι ζέσεως πάνω από έναν καυστήρα παραγωγής θερμότητας;

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ή μήπως θα πρέπει να το επαναδιατυπώσω;

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Δεν υπάρχει ανάγκη για επαναρροή. Αρκεί η εξάτμιση της αιθανόλης υπό κανονική πίεση. Αλλά μην είναι πολύ ξηρή, διότι δεν είναι εύκολο να διαλυθεί μετά την προσθήκη νερού. Είναι το καλύτερο όσο το θρεπτικό έδαφος.