Ο ΕΥΚΟΛΌΤΕΡΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΕΤΕ BMK ΣΕ ΑΜΦ.

BMKOILEY123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση....

Αγοράζω εδώ και καιρό λάδι BMK από την holland, το οποίο αναμιγνύεται 1:1 με ισοπροπανόλη και στη συνέχεια καταβυθίζεται προσεκτικά με πυκνό θειικό οξύ σε θειική αμφεταμίνη.

Τώρα δοκίμασα λάδι bmk από άλλον προμηθευτή και προσπάθησα να το μετατρέψω σε θειική αμφεταμίνη όπως περιγράφεται παραπάνω. Τώρα μετά την άφιξη του πετρελαίου παρατήρησα ότι μου πωλήθηκε diethyl(phenylacetyl)malonate (CAS- 20320-59-6) ... Έχω ήδη κοιτάξει το νήμα σας για το πώς να το μετατρέψω σε bmk, δυστυχώς δεν έχω αρκετή εμπειρία και εξοπλισμό για να το μετατρέψω.

Τώρα στο ερώτημά μου : ποιος αριθμός CAS είναι ο σωστός για να βγάλω την αμφεταμίνη από το λάδι ;

Το γνωρίζω σύμφωνα με την ακόλουθη οδηγία:

αναμειγνύω 1 προς 1 με ισοπρονάλ και προσθέτω σταγόνα-σταγόνα το θειικό οξύ (96%+) μέχρι να σχηματιστεί το θειικό άλας στο διάλυμα.

άρα δεν υπάρχουν δύσκολα βήματα και είναι εύκολο να εφαρμοστεί για έναν αρχάριο.

Βρήκα τον ακόλουθο αριθμό CAS κάτω από τη βενζυλομεθυλοκετόνη:

Αναγνωριστικά
Άλλες ονομασίες
βενζυλομεθυλοκετόνη- μεθυλοβενζυλοκετόνη- φαινυλο-2-προπανόνη

Αριθμός CAS
103-79-7

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα ήμουν πολύ ευγνώμων γι' αυτό!
Είναι αυτό το CAS που χρειάζομαι για να φτιάξω με εύκολο τρόπο την αμφεταμίνη;

Συγγνώμη για τα πολύ κακά αγγλικά μου, είμαι Γερμανός. :)

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Συγγνώμη, μετατρέψατε το BMK (P2P) σε αμφεταμίνη με την προσθήκη θειικού οξέος; Δεν είναι δυνατόν. Η P2P πρέπει πρώτα να υποστεί αναγωγική αμίνωση για να δώσει αμφεταμίνη ή μεθαμφεταμίνη.

Εννοείτε ότι αγοράσατε αμφεταμίνη σε ελεύθερη βάση; Διότι αυτό είναι που χρειάζεστε αν θέλετε να παράγετε αμφεταμίνη με οξίνιση.

Α-έλαιο. Καθαρή, ανάλατη αμφεταμίνη. Νομίζω ότι το CAS nr είναι 300-62-9. Αλλά αγοράζοντάς το, ουσιαστικά αγοράζεις ένα παράνομο ναρκωτικό και όχι μια πρόδρομη ουσία.

Για τη μετατροπή της BMK σε αμφεταμίνη, ψάξτε στο φόρουμ. Η απόδοση είναι κάπου στο 30%, και απαιτεί κάποιες χημικές δεξιότητες για να το κάνεις.

Last edited:

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Μπορείτε να δώσετε τον σύνδεσμο όπου θα το βρείτε εδώ στο φόρουμ ;

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33

Ορίστε... Αλλά γιατί να κάνετε όλο αυτό τον κόπο και τη χαμηλή απόδοση, όταν μπορείτε απλά να ακολουθήσετε το δρόμο του φενυλο-δυο-νιτροπροπενίου; Η εκκίνηση από την κετόνη είναι πιο συμφέρουσα για τη μετιλαμφεταμίνη, πιστεύω.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Δεν ξέρω φίλε μου . είναι πολύ πολύ δύσκολο να βρείτε τις σωστές πληροφορίες εδώ στο φόρουμ.
Όλοι λένε κάτι διαφορετικό.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Όχι, δεν το κάνουμε. Αν θέλετε να φτιάξετε αμφεταμίνη, ξεκινήστε από το P2NP. Για τη σύνθεση, ελέγξτε το ... TA-DAAA... "Αμφεταμίνες" σε αυτό το φόρουμ.
Αν θέλετε να φτιάξετε μεθαμφεταμίνη, ξεκινήστε από P2P. Θα βρείτε την περιγραφή αυτής της σύνθεσης στο ίδιο τμήμα του φόρουμ.
Αλλά για να κάνεις χημικές συνθέσεις πρέπει να έχεις ή να αποκτήσεις κάποια γνώση χημείας, αλλιώς η περιγραφή των συνθέσεων είναι δυσνόητη και κινδυνεύεις πολύ να τα σκατώσεις. Για να αποκτήσεις χημικές γνώσεις, μελέτησε χημεία μόνος σου στο διαδίκτυο ή βρες έναν καθηγητή να σε βοηθήσει να κάνεις τις τεχνικές σωστά. Καλή τύχη.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Ξεκινώ με το προϊόν που αγόρασα.
Cas 5449-12-7
2-μεθυλ-3-φαινυλοξυράνιο-2-καρβοξυλικό οξύ
και ναι αγαπητέ Docx υπάρχουν τουλάχιστον 4 διαφορετικές μέθοδοι για να μετατρέψεις αυτό το cas σε P2P.
υπάρχουν κάποιες που είναι εντελώς λάθος. χρησιμοποιούνται λάθος προϊόντα.
Έχω ήδη παραγγείλει τρεις φορές λάθος προϊόντα με τα οποία δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα. φυσικά αν είσαι ειδικός στη χημεία όλα αυτά είναι πολύ εύκολα.
Νομίζω ότι είναι λάθος που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αλλάξουν τις εμπειρίες τους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλές λανθασμένες πληροφορίες στο φόρουμ.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργείς κάθε φορά ένα νέο θέμα γιατί αλλιώς είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις τις σωστές πληροφορίες
σε ένα υπάρχον θέμα.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Φυσικά οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους. Αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα. Δεν έχω καμία εμπειρία στη μετατροπή του 2-μεθυλ-3-φαινυλοξυράνιο-2-καρβοξυλικού οξέος σε φαινυλο-2-προπανόνη και κοιτάζοντας τα μόρια δεν φαίνεται πολύ εύκολο. Οπότε πεθαίνω να ακούσω την εμπειρία σας από την πραγματοποίησή της!
Αλλά έχω μπερδευτεί περισσότερο από λίγο. Νόμιζα ότι ρώτησες για το πώς να φτιάξεις αμφεταμίνη από ΒΜΚ;

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Γεια σας αγαπητέ DocX,

συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντησή μου, δεν ήμουν στο σπίτι μέχρι τώρα.
Θέλω να πάρω λάδι ελεύθερης βάσης ( Α λάδι ) από τη σκόνη BMK
ο λόγος που θέλω να το κάνω από σκόνη BMK είναι ότι δεν χρειάζομαι απαγορευμένα τοξικά προϊόντα όπως νιτρικό υδράργυρο

Last edited:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Λοιπόν, η διαδρομή προς την αμφεταμίνη (το Α-οil είναι η ελεύθερη βάση της αμφεταμίνης) από την BMK έχει αναρτηθεί παραπάνω.