- Reaction score
- 2
Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση....
Αγοράζω εδώ και καιρό λάδι BMK από την holland, το οποίο αναμιγνύεται 1:1 με ισοπροπανόλη και στη συνέχεια καταβυθίζεται προσεκτικά με πυκνό θειικό οξύ σε θειική αμφεταμίνη.
Τώρα δοκίμασα λάδι bmk από άλλον προμηθευτή και προσπάθησα να το μετατρέψω σε θειική αμφεταμίνη όπως περιγράφεται παραπάνω. Τώρα μετά την άφιξη του πετρελαίου παρατήρησα ότι μου πωλήθηκε diethyl(phenylacetyl)malonate (CAS- 20320-59-6) ... Έχω ήδη κοιτάξει το νήμα σας για το πώς να το μετατρέψω σε bmk, δυστυχώς δεν έχω αρκετή εμπειρία και εξοπλισμό για να το μετατρέψω.
Τώρα στο ερώτημά μου : ποιος αριθμός CAS είναι ο σωστός για να βγάλω την αμφεταμίνη από το λάδι ;
Το γνωρίζω σύμφωνα με την ακόλουθη οδηγία:
αναμειγνύω 1 προς 1 με ισοπρονάλ και προσθέτω σταγόνα-σταγόνα το θειικό οξύ (96%+) μέχρι να σχηματιστεί το θειικό άλας στο διάλυμα.
άρα δεν υπάρχουν δύσκολα βήματα και είναι εύκολο να εφαρμοστεί για έναν αρχάριο.
Βρήκα τον ακόλουθο αριθμό CAS κάτω από τη βενζυλομεθυλοκετόνη:
Αναγνωριστικά
Άλλες ονομασίες
βενζυλομεθυλοκετόνη- μεθυλοβενζυλοκετόνη- φαινυλο-2-προπανόνη
Αριθμός CAS
103-79-7
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα ήμουν πολύ ευγνώμων γι' αυτό!
Είναι αυτό το CAS που χρειάζομαι για να φτιάξω με εύκολο τρόπο την αμφεταμίνη;
Συγγνώμη για τα πολύ κακά αγγλικά μου, είμαι Γερμανός.
Αγοράζω εδώ και καιρό λάδι BMK από την holland, το οποίο αναμιγνύεται 1:1 με ισοπροπανόλη και στη συνέχεια καταβυθίζεται προσεκτικά με πυκνό θειικό οξύ σε θειική αμφεταμίνη.
Τώρα δοκίμασα λάδι bmk από άλλον προμηθευτή και προσπάθησα να το μετατρέψω σε θειική αμφεταμίνη όπως περιγράφεται παραπάνω. Τώρα μετά την άφιξη του πετρελαίου παρατήρησα ότι μου πωλήθηκε diethyl(phenylacetyl)malonate (CAS- 20320-59-6) ... Έχω ήδη κοιτάξει το νήμα σας για το πώς να το μετατρέψω σε bmk, δυστυχώς δεν έχω αρκετή εμπειρία και εξοπλισμό για να το μετατρέψω.
Τώρα στο ερώτημά μου : ποιος αριθμός CAS είναι ο σωστός για να βγάλω την αμφεταμίνη από το λάδι ;
Το γνωρίζω σύμφωνα με την ακόλουθη οδηγία:
αναμειγνύω 1 προς 1 με ισοπρονάλ και προσθέτω σταγόνα-σταγόνα το θειικό οξύ (96%+) μέχρι να σχηματιστεί το θειικό άλας στο διάλυμα.
άρα δεν υπάρχουν δύσκολα βήματα και είναι εύκολο να εφαρμοστεί για έναν αρχάριο.
Βρήκα τον ακόλουθο αριθμό CAS κάτω από τη βενζυλομεθυλοκετόνη:
Αναγνωριστικά
Άλλες ονομασίες
βενζυλομεθυλοκετόνη- μεθυλοβενζυλοκετόνη- φαινυλο-2-προπανόνη
Αριθμός CAS
103-79-7
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα ήμουν πολύ ευγνώμων γι' αυτό!
Είναι αυτό το CAS που χρειάζομαι για να φτιάξω με εύκολο τρόπο την αμφεταμίνη;
Συγγνώμη για τα πολύ κακά αγγλικά μου, είμαι Γερμανός.