λοιπόν , δοκίμασα το αμάλγαμα με και χωρίς ξεπλύματα, και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σε αποδόσεις.... τότε, προτιμώ να ξεπλύνω για να εξαλείψω τουλάχιστον ένα μέρος του, στην παραγωγή mdma, υπάρχουν πολλές διαδρομές, αλλά αν αποφασίσεις να κάνεις αλκαλικές-οξικές εκχυλίσεις , το HG θα πρέπει απλά να βγει , ούτως ή άλλως, αν η απόδοση είναι η ίδια...γιατί να μην προσπαθήσετε να εξαλείψετε στο πρώτο βήμα; ίσως στο τελικό αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό, αλλά αν μπορείτε να είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε HG ενώ φτάνετε σε αυτά τα βήματα νομίζω ότι αξίζει τα 3 λεπτά στο βήμα των ξεπλυμάτων.
Όσον αφορά το p2np , στην πραγματικότητα νομίζω ότι δεν είναι καθόλου απαραίτητο το φύλλο AL να είναι πλήρως "λιωμένο" (τα αγγλικά μου χαχα), φαίνεται ότι μπορείτε να απορρίψετε πολλά μη αντιδρώντα φύλλα χωρίς απώλεια απόδοσης, αλλά στο MDMA αν δεν περιμένετε μέχρι να αντιδράσει πλήρως το φύλλο AL θα έχετε μεγάλη απώλεια στην απόδοση.
όσον αφορά τη θερμοκρασία, νομίζω ότι πρέπει να εφαρμοστεί για να διατηρηθεί η σωστή θερμοκρασία αντίδρασης, ακόμη και όταν τελειώσει η εξώθερμη αντίδραση, όταν τελειώσει αυτό το bubbling κλπ συνεχίζει να τρέχει και λιγότερο χρόνο για να περιμένετε...
Αν το αφήσουμε από μόνο του, η αντίδραση θα συνεχιστεί μέχρι να αντιδράσουν όλα, αλλά μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο από 12 ώρες, συνήθως το αφήνουμε όλη τη νύχτα.
καθώς το αμάλγαμα είναι μια ισορροπία δύσκολο να ελεγχθεί al 100% πρέπει να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε, ιδανικά σε αυτές τις 6 ώρες θα πρέπει να τελειώσει η αντίδραση, χωρίς εξωτερική θερμοκρασία, αλλά εξαρτάται από μια απόφαση ίσως δευτερόλεπτα; απλά περιμένετε να δείτε σκούρο γκρι... περιμένετε μέχρι να επιπλέει το φύλλο; όταν συμβεί πόσο θα περιμένετε μέχρι να ξεπλύνετε , ή να προσθέσετε τις πρόδρομες ουσίες;
Ίσως μια μέρα να είμαι σε θέση να κάνω πάντα το ίδιο, αλλά αυτή η μέρα δεν έχει φτάσει ακόμα χαχα
Συγγνώμη για το SpainGlish μου