- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Dobrý den,
po mnoha testech s použitím methylaminu HCL na základě této metody se s vámi podělím o nejlepší způsob, který jsem našel pro získání methamphetamine freebase ve velkém měřítku:
- Naplňte reaktor 14 l metanolu
- Za míchání rozpusťte methylamin HCL
- Nastavte teplotu reaktoru na 0C (ne teplotu směsi) a přidejte NaOH, teplota se zvýší
- Jakmile se teplota vrátí na 20C, přidejte P2P, teplota se zvýší a míchejte během 45 minut až 1 hodiny.
- Přidejte 252 g bezvodého síranu sodného.
- Když teplota směsi dosáhne 8C, začněte po částech přidávat NaBH4, který nesmí překročit teplotu 20C.
- Jakmile je přidán veškerý NaBH4, nechte směs míchat pod 20C po dobu přibližně 2 hodin, dokud nepřestane bublat.
- Přidejte vodu a pokračujte v míchání po dobu 5 minut.
- Přidejte DCM a míchejte po dobu 10 min.
- Přestaňte míchat a nechte vrstvy oddělit.
- Spodní vrstvu si ponechte a horní zlikvidujte (není výhodné tuto vodnou fázi extrahovat).
- Přidejte 200 g bezvodého síranu sodného do zachované vrstvy a promíchejte ji
- Přefiltrujte v Buchnerově nálevce
- Odpařte DCM
- Získáme čistou a zapáchající metamfetaminovou freebázi
;-)
po mnoha testech s použitím methylaminu HCL na základě této metody se s vámi podělím o nejlepší způsob, který jsem našel pro získání methamphetamine freebase ve velkém měřítku:
- 966 gr P2P
- 14 litrů metanolu
- 1183 gr Methylamin HCL
- 638 gr NaOH
- 452 gr Bezvodý síran sodný
- 105 gr NaBH4
- 35 l destilované vody
- 7 litrů DCM
- Naplňte reaktor 14 l metanolu
- Za míchání rozpusťte methylamin HCL
- Nastavte teplotu reaktoru na 0C (ne teplotu směsi) a přidejte NaOH, teplota se zvýší
- Jakmile se teplota vrátí na 20C, přidejte P2P, teplota se zvýší a míchejte během 45 minut až 1 hodiny.
- Přidejte 252 g bezvodého síranu sodného.
- Když teplota směsi dosáhne 8C, začněte po částech přidávat NaBH4, který nesmí překročit teplotu 20C.
- Jakmile je přidán veškerý NaBH4, nechte směs míchat pod 20C po dobu přibližně 2 hodin, dokud nepřestane bublat.
- Přidejte vodu a pokračujte v míchání po dobu 5 minut.
- Přidejte DCM a míchejte po dobu 10 min.
- Přestaňte míchat a nechte vrstvy oddělit.
- Spodní vrstvu si ponechte a horní zlikvidujte (není výhodné tuto vodnou fázi extrahovat).
- Přidejte 200 g bezvodého síranu sodného do zachované vrstvy a promíchejte ji
- Přefiltrujte v Buchnerově nálevce
- Odpařte DCM
- Získáme čistou a zapáchající metamfetaminovou freebázi
;-)
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Nejprve vám blahopřeji k úspěšné vodné reduktivní aminy s použitím NaBH4. Vámi uváděný výtěžek 88 % je pozoruhodný, protože se blíží výtěžkům bezvodé cesty. Zde jsou možné výtěžky, kdy hmotnost výsledné volné báze převyšuje vstupní hmotnost P2P. (> 90,1 % mol/mol).
Dovolte mi položit několik otázek:
Dovolte mi položit několik otázek:
I) je výsledkem vašich pokusů obrovské množství rozpouštědla, které používáte (14 l methanolu), pokud ano, do jaké míry se výtěžky poškodí použitím menšího množství rozpouštědla?
II) Po extrakci báze a oddělení organické vrstvy přidáváte 200 g Na2SO4, abyste odstranili vodu. 200 g se mi zdá příliš. Oddělování vrstev v separační nálevce je poměrně účinné, tak proč tak velké množství sušícího činidla?
Děkuji!
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Dělící nálevka neodstraní vodu zadrženou organickou vrstvou alias emulzí.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Ani to jsem netvrdil. Co je zdrojem vody, přesněji vodné tvorby methylaminové báze a tvorby iminu, resp. To je to, co jsem řekl. Pro vámi nazývanou "zadrženou" vodu nikdy nebudete potřebovat tak vysoké množství. A konečně, snažit se extrahovat produkt/základ z emulze stejně není dobrý nápad.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
"A konečně, snažit se extrahovat produkt/základ z emulze stejně není dobrý nápad".
Co tím myslíte?" "Proč ne?
Co tím myslíte?" "Proč ne?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Pravděpodobně jsem se dopustil omylu. Měl jsem na mysli, ŕe se zaseknete, když dojde k emulzi. Obvykle jsem měl tyto potíže, když jsem extrahoval sloučeninu z vodného roztoku pomocí DCM/Ethylacetátu a sloučenina měla podobnou nebo nižší hustotu než voda. Každopádně se vrátím ke své původní otázce:
Udělal jsem malou zkušební dávku pro přípravu P2P z BMK glycididátu (sodná sůl). Spojené organické extrakty měly objem přibližně 300 ml. K odstranění vody bylo potřeba 5,8 g MgSO4. V porovnání s vaším objemem to činí 135 g.
Každopádně neextrahujete ani vodnou fázi (proto asi 7 l na očekávaných 950 g volné báze), přesto používáte tolik sušícího činidla. Samozřejmě je to váš způsob, ale nerozumím tomu. Každý gram sušícího činidla snižuje výtěžek v malé míře.
Udělal jsem malou zkušební dávku pro přípravu P2P z BMK glycididátu (sodná sůl). Spojené organické extrakty měly objem přibližně 300 ml. K odstranění vody bylo potřeba 5,8 g MgSO4. V porovnání s vaším objemem to činí 135 g.
Každopádně neextrahujete ani vodnou fázi (proto asi 7 l na očekávaných 950 g volné báze), přesto používáte tolik sušícího činidla. Samozřejmě je to váš způsob, ale nerozumím tomu. Každý gram sušícího činidla snižuje výtěžek v malé míře.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Neextrahuji vodnou fázi? Samozřejmě, že ano, ale zároveň s organickou vrstvou, o sušícího činidla použiji potřebné množství k vysušení zbývající vody.
Nesouhlasím s tím, že sušicí činidla poškozují výtěžek, v sušicím činidle může zůstat nějaký olej (uvidíte to na barvě sušicího prášku), když se to stane, můžete činidlo propláchnout rozpouštědlem a toto rozpouštědlo odpařit.
Někteří lidé si myslí, že to poškozuje výtěžnost, protože mají více produktu před použitím, tato nadprodukce je jen voda.
Děkuji.
Nesouhlasím s tím, že sušicí činidla poškozují výtěžek, v sušicím činidle může zůstat nějaký olej (uvidíte to na barvě sušicího prášku), když se to stane, můžete činidlo propláchnout rozpouštědlem a toto rozpouštědlo odpařit.
Někteří lidé si myslí, že to poškozuje výtěžnost, protože mají více produktu před použitím, tato nadprodukce je jen voda.
Děkuji.
- Reaction score
- 46
chtěl jsem si ujasnit s některou předchozí zprávou, tato metoda funguje s MDP2P -> MDMA s pouhým nahrazením P2P za MDP2P?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Reaction score
- 46