beru si telefon všude, kam jdu, ale klidně ho můžu nechat doma, protože ho nerad používám, pokud nejsem úplně volný. lidi se na mě zlobí, protože je nechávám na doručenku 5+ hodin, ale jako... to není osobní věc. ne že bych je neměl rád, jen mám život mimo telefon a igs, což je pro většinu lidí těžké pochopit. Ano, dnes jsou lidé dostupnější než kdy dřív, ale snadný přístup nemusí nutně znamenat, že nemají čas. není to ani tak, že by mi lidé psali o něčem důležitém. pokud je to vážná situace, můžeš se mnou mluvit osobně... nebudu přerušovat to, co dělám, abych odpověděl na to "vtipné" video, které jsi mi poslal. jdi do prdele.
nesnáším tuhle kulturu typu "aha, musíš pořád mluvit se svým partnerem/přítelem". je to velmi nová věc a nikomu to nepomáhá. vztahy fungovaly dobře, ne-li lépe, před moderními chytrými telefony a sociálními médii. tolik vztahů je nefunkčních, protože lidé očekávají, že jejich partneři všeho nechají, aby jim mohli psát. NECHYTÍM SE, že dělám tyhle sračky pro muže, a neočekávám, že to někdo udělá pro mě. partner by měl být prioritou, ale nikdy ne prioritou. pokud to někdo není schopen respektovat, pak si vůbec nezaslouží být v tvém životě.