ами , аз тествах амалгамата с и без изплакване, и резултатът е един и същ в добиваһттрѕ://.... тогава предпочитам да изплаквам, за да елиминирам поне част от нея, при производството на мдма има много пътища, но ако решите да правите алкално-киселинни екстракции , ХГ трябва просто да излезе , така или иначе, ако добивът е един и същ.. защо да не се опитате да елиминирате още на първата стъпка? може би в крайния резултат не е важно, но ако можете да бъдете по-малко изложени на HG, докато достигнете до тези стъпки, мисля, че си струва 3-те минути в етапа на изплакване.
Що се отнася до p2np , всъщност мисля, че изобщо не е задължително AL фолиото да е напълно "разтопено" (моя английски хаха) , изглежда, че можете да изхвърлите много нереагирало фолио без загуба на добив, но при MDMA, ако не изчакате AL фолиото да реагира напълно, ще имате голяма загуба на добив.
Що се отнася до температурата, мисля, че трябва да се прилага за поддържане на правилната температура на реакцията, дори когато екзотермичната реакция приключи, когато тя приключи, мехурчетата и т.н. продължават да работят и се чака по-малко време...
Ако го оставим на самотек, реакцията ще продължи, докато не реагира всичко, но може да се забави повече от 12 часа, обикновено го оставям за една нощ.
тъй като амалгамата е равновесие, което трудно се контролира на 100%, трябва да продължим да наблюдаваме, в идеалния случай за тези 6 часа трябва да приключи реакцията, без външна температура, но това зависи от решение, което може би е за секунди? просто изчакайте да видите тъмно сиво... изчакайте, докато фолиото изплува? когато това се случи, колко ще чакате, докато изплакнете или добавите прекурсорите?
Може би един ден ще мога да правя винаги същото, но този ден още не е дошъл хаха
Извинявам се за моя испански език