Question Bu ku kristali nedir

Methylamine

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Herkese merhaba
Bu veya ku kristalinin ne olduğunu bilen var mı?
Anladığım kadarıyla bu yeni bir uyarıcı.
Ama yine de kimyasal olarak adını veya cas numarasını bilen var mı bilmek istiyorum?

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
43
Görüyorum ki sende biraz pembe bk var. Bu çok pis bir kimyasal. O şeyin neden pembe çıktığına girmek bile istemiyorum.
İyi ki de öyle olmuş.
Bazıları sarı bej MDMA'ya daha yakın görünsün diye almış. Benim gibi profesyoneller resimden MDMA olmadığını anlayabilir.
Ancak, acemi alıcılar bilmeden satın almaya devam ediyor.
Bana Methylone'un MDMA sahnesini mahvettiği zamanı hatırlatıyor.
Yeniden dağıtıcıların neden gerçeği söyleyemedikleri beni aşıyor.

Dr.Robert

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mesela onlara aldıkları gerçek kimyasalı söyleyin ve bunun onları uçurduğunu söyleyin, yine de satın alacaklardır, ama en azından o zaman zarar azaltma için neye bakacaklarını bilebilirler.

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13

Argo bir İngilizce kelime vardır: beaucoup. Bu ku olarak telaffuz edilir

Satıcının bunu ürününü yüceltmek için kullandığını düşünüyorum; bu, belirli bir bileşik veya benzer bileşiklerden oluşan bir grup için geçerli olabilir.

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53

Van0909

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
teşekkür ederim, paketimi aldım, 5g sipariş ettim, bana 5g daha gönderdi

Van0909

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
FeVDAhv1mk
Xv9tcVSmOF

merd60

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
etkisi nedir? Toplu miktar mı sipariş ettiniz?

Rita

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Yeni bir uyarıcı mı? Müşterim bana daha önce çok güçlü olduğunu söylemişti.

bmkadbbsupplier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
Deals
1
Nep yasaklandıktan sonra tanıtılan en son yasal alternatiftir, Ayrıca bazı benzodiazepin ürünleri ve bazı yeni laboratuvar ürünleri sunuyoruz, ilgileniyor musunuz?

Moonbow112ix

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
M-cat'in bu 2023 versiyonlarından herhangi birini bilerek denemedim, tağşiş edilmemiş halinin nasıl olduğunu görmek isterim, benzo analogları veya onlara ne diyorlarsa, lol "steriospesifik türev kimyasallar" ile çok ilgileniyorum, Burada bahsedilen "bu" ve "ku "nun benzo eşdeğeri gibi bana açıklandığı sırada sadece fuprazolam olması gereken şeyi denediğimi biliyorum, tabii ki mefedron ve efedronun ne olduğunu biliyorum, bu yüzden en son tasarımcı "benzo" veya Rc benzo deneyimimle çok Bana söylenenleri içeren önceki preslenmiş benzolardan daha memnun edici olan şey esasen aynı şeydi, ancak daha yakın zamanda olabildiğince adil olmaya çalıştım, belki o gün çok fazla yemedim lol çok ama eczaneden benzolarımdan hissettiğim şey neredeyse tam olarak buydu, yani evet el kaldırıldı çok ilgileniyorum

Mr.Ben

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
2
Ku ve Bu kristalimiz var, eğer ilgileniyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
O kadar garip ki, bunu satan hiç kimse ne olduğunu bile söylemiyor. Diğer tüm RC'lerde size tam olarak ne olduğunu söylüyorlar. İyi ve kötüye gelince, bu bakanın gözündedir. Sertliğe, Dat oranlarına, içe dönük dışa dönük taşıyıcı inhibisyonuna bakabilirsiniz, bir milyon ölçüme bakabilirsiniz, ancak zevk için akustik yoktur. Daha bugün BPZ'nin kokaine çok yakın bir sert/dat oranına sahip olduğunu fark ettim ve "hmmm, bunu sevebilirim!" diye düşündüm ama sonra bunun bir halüsinojen olduğunu okudum ve kesinlikle bundan hoşlanmam. A-pvp'yi düşünüyordum ama oranı çok yüksek! Saf veri, coşku yok sanırım. Yani, idt hakkında okuyarak bir uyuşturucuyu nasıl sevdiğinize dair spekülasyon yapmak zor. Kokain içmeyi severim. Meth'e de karşı değilim ama onda crack gibi öfori yok. Hırsızlık yapmadan, yalan söylemeden ve tam bir pislik olmadan bunu bir süre devam ettirebilen neredeyse tanıdığım tek kişi benim. Ön korteksimde ciddi bir yaralanma var. Belki de bu yüzden.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
yeniden: Hırsızlık yapmadan, yalan söylemeden ve tam bir pislik olmadan bir süre devam edebilen neredeyse tanıdığım tek kişi benim.

Dostum, bu konuda seni anlıyorum! Ben de!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
YUK!!! Alexander Shulgun bunu kendisi tasarlamış gibi görünüyor. Psychedelic speed.....günlük aktivitelerim için biraz karmaşık 😅

blosuetoday

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Denediniz mi?

spacetruckin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Evet, yeni aldım. Daha iyi bir şeye dönüştürmek için kullanmanın bir yolu var mı? Hakkında okuduğum her şey insanları öldürdüğünü söylüyor, çoğunlukla sistemlerinde meth ve fent olan insanlar. bu benim için eve çok yakın ama atmaktan nefret ediyorum. başka bir şeye sentezlemek istiyorum ama sadece geri akış ve ekstra kondansatörlerle damıtma kurulumum var. 5 veya 3 boynum yok. herhangi bir fikrin var mı?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Hayır, hatırladığım kadarıyla hiç RC denemedim. Ben internet olmadan önce büyüdüm. Bunu satan Çinlilerin hiçbiri bana bunun ne olduğunu söylemedi, ben de birkaç hafta önce bir gönderi yaptım