Yine de, bu sitedeki farklı bir kullanıcı (kim olduğunu unuttum, spot ışığınızı çalmaya falan çalışmıyorum) evde uyuşturucu testlerini kullanabileceğinizi söyledi lol, sadece numuneyi suyla karıştırın ve belirlenen kaba koyun (veya testinize bağlı olarak şeridi / çubuğu / her neyse içine koyun. sadece içine işediyseniz yapacağınız gibi yapın) ve numunenizin hangi ilaçları içerdiğini söylemelidir (tabii ki test ettiği ilaçlardan). Tek sorun, size tam olarak tağşiş edici maddeler hakkında bilgi vermemesi, sadece istediğiniz uyuşturucunun varlığını tespit edebilmesi (veya belki de taramadaki diğer uyuşturucular, örneğin preslenmiş bir adderall'ı bu şekilde test etmek ve daha sonra opioidler için pozitif tarama yapmak gibi). bu yöntemin potansiyel kullanımları vardır (kişisel olarak hiç yapmamış olmama rağmen), ancak süper etkili olduğunu sanmıyorum. yine de bir test kiti alamıyorsanız denemeye değer, bir ara deneyebilirim, idk lol ^^;
bu yazı aynı zamanda bunu ilk ve son duyuşum, bu yüzden başka biri bu yöntemi test ettiyse işe yarayıp yaramadığını sorabilir. eğer tamamen işe yaramaz değilse, en azından düşünmeye değer imo