YT'de NileRed'in ebay'den nispeten saf bir 'badem esansiyel yağı' örneği aldığı ve bunun reaksiyonlarda -olduğu gibi- kullanılabilecek kadar saf olduğunu söylediği, ancak yine de saflaştırmaya devam ettiği bir video var. Fester, HCN'yi uzaklaştırmak için birkaç dakika vakum yapılmasını söylüyor. BAE/benzaldehitin ABD'de kontrollü bir madde olduğundan bahsediliyor ki bu komik çünkü dün marketten küçük bir şişe BAE aldım ve üzerinde tek bileşen olarak benzaldehit yazıyordu. Bunun kağıt üzerinde daha iyi göründüğünün farkındayım.
Üzgünüm dostum Frit, söylediklerinden pek bir anlam çıkaramıyorum. Gördüğün ve senin ya da bir başkası için pratik olup olmadığına karar verdiğin şey herkes için doğru olmak zorunda değil. Üretim yapmaya çalışıyorum kardeşim, ne demek istediğimi anlıyorsan, ve beni durduran şey, şu an itibariyle, belirli bir malzemenin eksikliği. Şimdilik son çare olarak Ma Huang var ama mecbur kalmadıkça o yola girmeye çalışmıyorum bile. Şu anda ve ileriye dönük olarak ana önceliğim dikkat çekmemek veya herhangi bir iz bırakmamak.
Fester, eğer biri üretimi artırmak isterse, bunun hap satın almak ya da bitki çıkarmaktan daha uygun bir alternatif olduğunu söylüyor. Eğer biri benzaldhidi fermente etmek için 5 litrelik bir kova ya da iki kova kullanmak isterse, bahsettiğiniz ekipmanların hiçbiri gerekli değildir ve melas/şeker/maya/BAE maliyeti benim için önemli değildir. Bir damıtma/reflü aparatı vs. güzel ve yararlı olurdu ama henüz o noktada değilim.
L-PAC'yi çıkarmak nispeten basittir (somm'daki bu taslağa göre). Püreyi süzün ve çekmek için bir toluen veya eter yıkama kullanın ve buharlaştırın. Bu süreci efedraya kadar görmeye çalışıyorum ve bu yüzden bir sonraki adım indirgeme için metilamin kullanmak. Eğer bu yapıldıysa ve yapıldıysa, o zaman kimse gerçekten bunun hakkında konuşmuyor ya da bulabildiğim kadarıyla pek bir şey bilmiyor gibi görünüyor. Tüm esneklik ve sokak kredisine rağmen, detaylandırma aradığım ve her şeyi bir tuz tanesi ile aldığım için beni affedin. Dediğim gibi, her ne olursa olsun, her şeyi çözme sürecinde çok şey öğreniyorum. Zaman ayırdığınız ve katkılarınız için teşekkür ederim. o7