Çok ilginç ve özlü olmasına rağmen, ekstraksiyon yorumu olayını atlarsak, en ilginç olan mantar yemekten kaynaklanabilecek olumsuz etkilere ilişkin yorumlardır. Bahsettiğim gibi mantar yemek bir yol, saf bileşiği istemek için bir sentezin orada bir yol olduğuna inanıyorum.
O kadar çok mantar yedim ki, yazarken bile düşüncesi beni öğürtüyor ve midemi bulandırıyor, benim yolum ince toz haline getirilmiş ve çift sıfır kapaklara paketlenmiş kurutulmuş meyveler, her biri bir gram ila 0.7 g arasında tutuyor. doğrudan tadı değil ve ince toz hızlı tepki veriyor, bu bile mantar tadı ile birlikte geliyor, her türlü rahatsızlıktan hasta olmak, topların düşmesini istemezsiniz.
Benim kullandığım mantarlar, güçlü olduğu bilinen liberty caps ve bir başka güçlü mantar olan dalgalı kapaklı P.cyans. Özgürlük kapakları mide rahatsızlığı verebilir, ancak odun severler felci yaygındır ve en deneyimli psyconought'u korkutabilir, ancak çift sıfır jel kapaklar at haplarına benziyorlar ama işi iyi yapıyorlar.
Diğer geçmiş zamanım, 2 veya 3 iyi sekme ile 7 gr cyans almaktır, bu kafanızı temizleyecektir. Bu, kendinizi güçlü hissetseniz bile kimsenin denemesini asla tavsiye etmediğim bir şey. Şahsen bu benim kullanımımın en üst noktası ve hatta aylar öncesinden hazırlandığım bir şey. Bugünlerde, bahsedilen öğürme tepkisi nedeniyle mushies kapakları bile almayı düşünmek benim için çok fazla, Asidi seviyorum belki aptalca miktarlar ve uzun süreli kullanım alabilir, ancak tripping'i seviyorum, eğer gerçekliğim olarak iyi asitle tripping yapabilseydim yapardım!