Kısa güncelleme: İkinci mahsul 24,81 g daha verdi, böylece toplam verim 335,57 g veya m/m bazında %85,94 oldu. Kötü mü? Sonuçlardan çok memnunum.
@tucoXxX: Ek verimi hesaba katarsak, bromo ketondan 1000*500/335,57 eşittir 1490g'a ihtiyacınız olacak.
@w2x3f5: Fikrinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Sıcaklık çok yüksek olamaz çünkü farklı çözücülerle diğer rotalar daha yüksek sıcaklıklar kullanır. RM kaynamadı, ben buna hafif bir reflü derdim.
Ayrıca 2,5 saatlik sürenin çok uzun olduğundan şüpheliyim çünkü RM'de hala reaksiyona girmemiş bromoketon izleri vardı. Ve ham ürünün rengi gerçekte olduğundan daha koyu görünüyor.
Ultra saf 4-MMC'nin takipçilerine birkaç söz. Ultra saf maddelerin bazı safsızlıklara sahip diğerlerine göre daha az arzu edilen etkilere sahip olduğu paradoksu iyi bilinmektedir. Bu durum özellikle 4-metil metkatinon diğer adıyla Mefedron için geçerlidir. Ne hakkında konuştuğumu biliyorum, çünkü maddeyi tüm dünyadaki resmi LE birimlerinin test standardı olarak kullandığı yolla sentezledim (en azından birkaç yıl önce yaptılar). Bu yolda MeHCl ve Trietilamin kullanıldı ve reaksiyondan sonra bir a/b ekstraksiyonu yapıldı ve ardından madde eter ile bütanol çözeltisinden çöktürüldü ve THF'den yeniden kristalleştirildi. Sonuç %99'un üzerinde saf bir üründü ve şimdi tahmin edin biyolojik deneyler açısından nasıl sonuç verdi? Bingo! Düşük kaliteli ve çok zayıf.....
Ekteki resim şimdi iki kez yıkanmış ürünü gösteriyor. Üretebileceği etkinin zaten ilkinden daha düşük olduğunu varsayıyorum.
Kendinize iyi bakın millet!