mdma sentez

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Merhaba.

Bu forumu bugün Dread forumunda gezinirken, kesin ve eksiksiz bir mdma sentezi ararken keşfettim.

Her şeyden önce, burada kimyagerlerin diğer insanların projelerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için zaman ayırdıklarını görmek gerçekten iç açıcı.

Ciddi bir yardım için para ödemeyi düşünmezdim, ancak başkalarına yardım ederken gördüğüm birkaç dahinin artık maddi çıkarları olmadığını hayal ediyorum.

Bu siteye göz attım ve birçok tarif buldum, ancak benim gibi kimya bilgisi çok az olan veya hiç olmayan insanlar için "reflü" ve "yıkama" gibi en basit terimler bile engel teşkil ediyor.

Hayatımın önümüzdeki kırk yılında çalışmakla ilgilenmiyorum, bilgisayar korsanlığını öğrenmek çok uzun sürüyor; ödemem gereken faturalar var; ve uyuşturucuyla ilgili diğer tüm geleneksel para kazanma yolları büyük riskler almak, bir ekibe sahip olmak ya da saygı duyulmak için şiddet kullanmak anlamına geliyor.

Sonra aklıma kimya geldi, tek başıma yapabileceğim bir şey, büyük getiri için az yatırım, dev marjlar şiddeti gereksiz kılıyor ve akıllıca yapılırsa riskler sıfıra yakın azaltılabilir.

Pmk-glisidatı keşfettim ve biraz daha araştırdıktan sonra, birkaç adım ekleyerek her zaman yasal öncüllerle başlanabileceği ortaya çıktı.

Kayıp bir ev, kameralar ve hareket dedektörleri, yasal öncüller ve ısınması halinde yasadışı olan her şeyin izini çözecek bir leğen asit, benim mükemmellik anlayışım.

Lüksemburg'da ve Fransa'da çalışacağım, sadece burada paylaşımda bulunduğunu gördüğüm insanların işlerini muhtemelen rahatsız etmeyeceğimi belirtmek için.

Kimyasal seçenekler arasında en çok kullanılan ve satışı en kolay olan mdma'yı üretmek istiyorum.

Pmk-glisidat için Çin'den tedarik buldum ve metilamin bile satıyorlar, ancak glisidat seçeneğinde kalmak ve kontrollü maddeleri ithal etmekten kaçınmak için kendi metilaminimi üretmek istiyorum.

Bu arada, hepsi kilo başına 10 ila 50 avro arasında fiyat açıklıyor, ancak onlarla konuştuğunuzda kilo başına 200 ve daha fazlasına çıkıyor.

Bunun müşterileri çekmek için olduğunu söylüyorlar, gerçek mi yoksa açgözlülük mü?

Bir kerede endüstriyel miktarlarda üretim yapmak istemiyorum, bu yüzden endüstriyel ekipmana ihtiyacım olmayacak.

Konuya gelirsek; pmk-glisidattan metilamin ve mdma, mdma üretebilmek istiyorum, bu yüzden bu ek adıma ihtiyacım olacak.

Senteze, gerekli ekipman listesine ve kimya bilgisi çok az olan veya hiç olmayan biri için açıklamalara ihtiyacım var.

Eğer kimyagerimi burada bulamazsam, masum birini bozmak zorunda kalacağım, bu yüzden ilk şansımı burada deniyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
"Yöntem açısından, yüksek kaliteli, orijinal PMK, diğer adıyla MDP-2-P'yi tedarik edebilirseniz, bu başlangıç noktası sizi şimdiden zafere giden yolun yarısına getirir. Buradan sonra, su ve metanol içinde Alüminyum/Merkürik Klorür birleşmesi ve yavaşça damlatılan nitrometan + PMK + daha fazla metanol varlığında olduğu gibi indirgeyici bir aminasyon gerçekleştirmeniz ve reaksiyonu dört buçuk saat boyunca oldukça sıcak bir şekilde çalıştırmanız, oldukça yüksek dönüşüm verimleriyle mükemmel bir ürün elde etmenizi sağlayacaktır. Reaksiyon sonrası biraz temizlik yaptıktan sonra hazırsınız demektir."

Bunu birkaç kez buldum, en basit ve en popüler olanı gibi görünüyor, ancak bunun yerine metilamin ile buldum.

"indirgeyici aminasyon, örneğin su ve metanol içinde ve yavaşça damlatılan nitrometan + PMK + daha fazla metanol varlığında Alüminyum / Mercurik Klorür amalgamasyonu yoluyla ve reaksiyonu dört buçuk saat boyunca oldukça sıcak çalıştırarak"

En önemli kısım beni düşündürüyor.

"Sonra bazı reaksiyon sonrası temizlik", bunun için de aynı.

"Pmk-glisidatın, sadece hidroklorid asit ile geri akıtılarak kolayca pmk'ya parçalanabileceği bildirilmiştir."

Bunun için de aynı şey geçerli.

Ve son olarak, metilamin üretmek için sentez, tabii ki ihtiyacım olmadığı sürece.

Quid pro quo.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,151
Deals
1