Question Hangi satıcılara güvenileceğinin göstergeleri

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Merhabalar,

Hangi satıcılara güvenmem gerektiğini nasıl anlayacağımı merak ediyorum. "Güvenilir satıcıları" (sadece birkaç tane var) ve emanet hizmetini biliyorum.
Yine de kullanıcı profilinde yalnızca anlaşmalar (örneğin 2), reaksiyon puanı (17), rozetler (1), puanlar (3) belirtiliyor... Bunu nasıl okumalı? Bu, satıcının şimdiye kadar yalnızca iki kez (2 anlaşma) satış yaptığı anlamına mı geliyor? Güvenilirliğini kanıtlamış satıcıların bir listesi var mı?

Teşekkürler!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Eski bir posta siparişi işletmesinin 8 yıllık sahibi olarak size şunu söyleyebilirim. Rakibiniz olmaları için onları ücretsiz olarak eğitmenizi isteyen askhollerin sonu yoktur. Birçoğu, 100 soruyla zamanınızı boşa harcamanın ve asla bir şey satın almamanın hakları olduğunda ısrar ediyor. Deneyimli satıcıların söyleyecek çok şeyi yoktur. Siz ne istediğinizi söylersiniz. Onlar da size ellerinde olup olmadığını ya da bulup bulamayacaklarını söylerler. Emaneti ödersiniz. Malı alırsınız. Parayı serbest bırakırsınız. Başka bir şey söylemenize gerek yok. Bu sitedeki bir satıcı 5-6 anlaşma boyunca bana tek bir kez bile mesaj atmadı.
Bir sorunuz olması makul ancak satıcının cevabı bildiğine dair bir garanti zaten yok. Dark web'deki saflık iddialarının %90'ı hatalı. Birçok incelemecinin inceledikleri madde ile ilgili önceden hiçbir deneyimi yoktur. Dark web'de kesinlik veya garanti yoktur. Bir ürünü test etmeden iddia edemezsiniz. "Bu garip hissettiriyor" veya "biraz zayıf" yeterli değildir Önemli bir reaktif kiti ve biraz araştırma asgari zorunlu ev ödevidir

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Spam için özür dileriz

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons özellikle aminlerle reaksiyona girer. Simons'un 2 formülasyonu vardır. Birinde %2 aldehit ve diğerinde %2 aseton vardır (A bölümünde) aldehit ile birincil aminlerle (amp veya mda gibi) ve aseton ile ikincil aminlerle (örneğin meth ve MDMA) reaksiyona girer Simons sadece bir amin testidir

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis profilimde 0 anlaşma yazıyor, bu yüzden sadece bir şey sattığınızda sayıldığını varsayıyorum çünkü epeyce şey satın aldım.
@leefork340 bu sitede "güvenilir satıcılar" var. Birinden pek çok şey aldım. Tek bir sorun bile yaşamadım. Bir keresinde adresi 1 numara yanlış yazmıştım ve yanlış eve 400 dolar değerinde meth ve kokain göndermiştim.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
İşi alamadığımda "tam anlaşma "ya ulaşmak gerçekten acı vericiydi ama bu benim hatamdı ve benim açımdan pahalı bir hataydı. Finansal olarak hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Siparişin meth olduğunu duyuran 1/4 oz ve bok satın alıyorum.
Ve iki gram kokain.
. Her ikisini de daha önce adamdan aldım ve onun ecstasy'sinden de memnun kaldım

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
hayır bunu hissediyorum, birinden 100 dolar değerinde çeşitli ilaçlar (cat, molly, vb.) aldım ve sanırım el konulmuş olabilir ama yine de ödedim çünkü nakliye için paraya ihtiyacı vardı. bir takip numarası ve her şeyi aldım, 29'undan beri depo taramasında kaldı... iyi görünmüyor. 100'ün çok olmadığını biliyorum ama parasızım lol

başına geldiği için üzgünüm :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
İhtiyaçlarınıza uygun satıcıyı bulana kadar sipariş vermeniz ve biraz para harcamanız gerektiğini söylüyorum ve düşük fiyatlar genellikle düşük kalite de sunar.
& yorumlari kontrol edi̇n :)