Gümrük kontrollerinden kaçınmak ve Avrupa'ya ihracat yapmak isteyen ciddi ve meşru bir muhatap bulmak (dolandırılmadan) ne kadar zor?
Hepinize teşekkür ederim!!!
Rise of Coke Labs in Europe Signals ‘Death’ of the Smuggled Cocaine Brick
New article from vice, it says the cocaine is almost undetectable in plastic and if the person that receive the cocaine in Europe is caught is hard to proof that she knew that the product was impregnated with cocaine.
Nakliye yöntemleri çok fazla ve ülkemde neredeyse herkes bunları biliyor. Öğrenmeniz gereken şey, koka yaprağının hem benim ülkemde hem de sizin ülkenizde ihracatının yasal mı yoksa yasadışı mı olduğudur. Birçok kişinin istediği ürünü üretmek içinse, kullanılacak koka yaprağı miktarı nedeniyle nakliyesi imkansız olacaktır ve bitki kökenli olduğu için çok fazla gereksinimi karşılamanız ve kullanım ve vergileri beyan edecek bir şirkete sahip olmanız gerekir, ancak anladığım kadarıyla ihracatı yasa dışı
Tüm bu bilgiler için teşekkür ederim @auc. Benim için küçük bir kişisel miktar yapmak istiyorum. 1 kg yaprak yeterli olacaktır. Satış işinde değilim, sadece kimyası beni çok ilgilendiriyor. Benim ülkemde "kokanize edilmediği" sürece koka ile ilgili her şey yasadışıdır.
Bu yüzden öğütülmüş yaprağın kokainin kendisinden çok daha az inceleneceğini düşündüğümü sordum. Buna "yeşil çay" demek ve gümrükte şansımı denemek kolay olurdu. Diğer uyuşturucu paketlerinin siparişinde olduğu gibi, her zaman doğal bir risk olacaktır, ancak bunu en aza indirmek için ne yaptığımız her zaman anahtardır.
Hayatta her şey mümkündür, denemelisiniz. Sadece ikamet bilgilerinizi vermemenizi tavsiye ederim. 1k yaprak koka üretmek için hiçbir şey değildir, eğer amaç yaklaşık 1kl koka elde etmekse, her bir arroa 25kl olan 36 arroadan fazla yaprağa ihtiyacınız var Umarım beni anlamışsınızdır
Onlar tarayıcılardır, saniyeler içinde organik bir ürünün renkli sırtlardan geçtiğini bilirler ve gözden geçirirler, tespit etmek çok kolaydır. Size 7g gönderebilecek cesur kişinin kim olduğunu görmelisiniz, bu kadar ateş için karlı değil
Paket paket inceleyecek yeterli sayıda çalışanları yok, gümrükte her gün geçen sipariş miktarını hayal edin. Bazı paketlere el konuluyor ama büyük çoğunluğu geçiyor. Sanırım.
Eğer bu kadar kolay olduğunu düşünüyorsanız, denemelisiniz Kendi adıma, birçok şeyi yapmaktan yorulduk ve ülkemizde bu konuların nasıl işlediğini biliyoruz, bu yüzden bu kadar kolay olduğunu düşünen herkesi yalanlayabilirim. Sizi bunu yapmaya davet ediyorum çünkü ben yapmıyorum. Ben yapardım ve her şey daha kolay ve daha uygun fiyatlı olurdu
Eğer bu kadar kolay olduğunu düşünüyorsanız, denemelisiniz Kendi adıma, birçok şeyi yapmaktan yorulduk ve ülkemizde bu konuların nasıl işlediğini biliyoruz, bu yüzden bu kadar kolay olduğunu düşünen herkesi yalanlayabilirim. Sizi bunu yapmaya davet ediyorum çünkü ben yapmıyorum. Ben yapardım ve her şey daha kolay ve daha uygun fiyatlı olurdu
İzlenen adımlar şunlardır: gümrüğe gelir, bir tarayıcıdan geçer, eğer tozlu bir şey olduğunu gösterirse ve ekranlardaki tarayıcılarda bir ton verirse, etiketleri kırmadan bu kadar basit kontrol edilir çantalar bunlar arasında birkaç modalite koydular daha dakik olan bu makine ve uyuşturucu karşıtı köpekler sürekli kokuları kontrol ediyor, işte başka bir inceleme seviyesi, bu yüzden neredeyse her şeyin düştüğünü biliyoruz
Fantezi form,,,,Baz forma dönüştürün ve aseton epoksit yapıştırıcı ile karıştırın, bilgisayarlar için iki mavi ışık ekran koruyucusu, temperli cam satın alınve şeffaf hale getirmek için birbirine yapıştırın. 4 köşede gerçek epoksi yapıştırıcı uygulayın, baz formla karıştırılmamış, egzotik ucuz değil.
Avrupa'da Kokain Laboratuvarlarının Yükselişi Kaçak Kokain Tuğlasının 'Ölümüne' İşaret Ediyor
Vice'ın yeni makalesinde kokainin plastik içinde neredeyse tespit edilemediği ve kokaini Avrupa'da teslim alan kişinin yakalanması halinde ürünün kokain emdirilmiş olduğunu bildiğinin kanıtlanmasının zor olduğu belirtiliyor.
Kauçuklarda bu kamufle edilmiştir ancak bu yöntem zaten eskidir ve bu sonbaharda neredeyse her türlü nakliye formu düşmüştür çünkü burada bu konu için çok iyi eğitilmişlerdir. Ve eğer kolay olduğunu düşünüyorsanız, bu nakliye meselesini çok kolay olarak görenler bunu denemeli. İyi şanslar.