Question florlu amfetaminler

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Hangi amfetaminler insuflate edilebilir? Psyconautwiki'de şişirilmiş tüketimi gösteren ve göstermeyen bazıları var mı? Bana yanlışlıkla verdikleri 3-fma var ve şişirirken çok acı veriyor ve wiki'de şişirilmiş tüketimi yok. Siparişte bir hata yapmışlar. Pelet aldım. Öneriniz var mı? Yaklaşık 6 yıldır amfetamin kullanmadım ve o kadar acıtıp acıtmadığını hatırlamıyorum.

Belki de bunca zamandır aldığım kokain yüzünden burnum kırılmıştır.

RC temasını seven var mı? Yakın zamanda keşfettim ve dikkatimi çekti. ama haplar, 3fma satın almak için ucuz olan gerçek amfetamin alıyorum

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Bir kitapta, birisinin iki kez saflaştırılmış gerçekten temiz 4-floro'ya sahip olduğunu ve sülfattan rahatsızlık duymadığını okudum... Ancak karşılık gelen aldehit ve propen... sıcak çözeltideyse benzil klorüre yakın.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
ve bunu nasıl saflaştırabilirim? Eğer çok karmaşıksa, kristalize edebilir miyim?

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Pahalı laboratuvar ekipmanları olmadan gerçekleştirilen FB'nin buhar distilasyonundan bahsediyorsak, yani temel bir distilasyon kiti + ocak gözü + vakum kompresörü ile, 500 ml FB'yi damıtmak genellikle ne kadar zaman alır ve yüzde olarak beklenen verim nedir? Muhtemelen yüzey sıcaklığı 110-130 arasında kontrol edilmelidir, değil mi?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Tam olarak söyleyemem ama temel ihtiyacınız olan tek şey, vakum gerekmiyor. 500 ml baz (çözücüler hariç) hiç damıtmadım.
Kayıplar pratikte 0'dır çünkü aslında ürünü değil, safsızlıklarınızı ve çözücünüzü uzaklaştırıyorsunuz Bu konuda hem N2 akısı altında hem de atmosferik olarak denedim ve pek bir fark yaratmadı.
RM'niz suda çözünen safsızlıklara bağlı olarak en fazla 110'a kadar çıkacaktır, plakanın yüzey sıcaklığı hakkında bir fikrim yok, sıcaklık genellikle içindeki probla ölçülür, plakanın yüzeyi size çok fazla şey söylemez.
Bir plaka kullanıyorsanız, cihazınızı mümkün olduğunca iyi yalıtmak için folyo ile sarmanız önemlidir, hızlı ve sorunsuz sonuçlar için tüm kurulumunuzun kondansatörün buharı soğutmaya başladığı noktaya kadar sıcak olması gerekir.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Merhaba, IPA ile bir temizlik yaptım, biri göz kulak olmak ve bana yardım etmek isterse amfetamin saflaştırma başlığında yayınladım