Evet efendim
@G.Patton
1) ilk olarak 100 gram 4 mp'yi 3000 ml'lik üç boyunlu bir balona ekledim, üstten karıştırıcı ve reflü kondansatörü ile donatılmıştı. üçüncü boyun kapalıydı. yaklaşık 60-65 ° C olan su banyosunda
2) ikinci olarak 1000 ml IPA ekledim.
3) üçüncü olarak 54 gram CUO'yu küçük porsiyonlar halinde ekleyerek iyice karışmasını sağladım (yaklaşık 30 dakika sürdü)
4) daha sonra birkaç porsiyon halinde 130 gram GRANÜLER İYOT ekledim (yaklaşık 30 dakika içinde)
5) daha sonra 60-70°'de yaklaşık 20 saat karıştırmaya bıraktım, renk açıklaştı, sonra panikledim ve iyotun buharlaştığını düşündüm, bu yüzden 30 gram daha iyot ekledim. 7 saat daha karıştırmaya bıraktım. toplam 27+ saat
6) sonra her şeyi kapattım ve karışımın çökmesine izin verdim, sonra bir şişeye boşalttım (RM'de bir miktar bakır geldi) üzerini kapattım ve oda sıcaklığında 10 saat beklettim, sonra geldim ve siyah bakır üzerinde iyodoketon oluştuğunu gördüm.
7) Bakır parçacıklarının etrafında iyodoketon oluşuyordu. Endişelendim.
8) Marvin, ketonu kaynatmadan eritmek için kütleyi ısıtmayı önerdi, ben de aynısını yaptım. tüm kütleyi bakırla 40-50 dereceye kadar ısıttım, tüm iyodoketon yaklaşık 15-20 dakika içinde eridi. sonra çökmesine izin verin. sonra RM'yi herhangi bir bakırın içeri girmesine izin vermeden dikkatlice boşaltın. RM'yi oda sıcaklığına getirdim iyodoketon tekrar oluşmaya başladı, sonra üzerini kapattım ve dondurucuda tuttum 12 saat içinde öncekinden daha fazla iyodoketon vardı.
Marvin "Popcorn" Sutton
@G.Patton
Rehberliğiniz ve yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederim.