Question Birisi bana gizli bir uyuşturucu laboratuvarı işletmek için neye ihtiyacım olduğunu söyleyebilir mi [PDF'yi okudum ama anlayamıyorum]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Gizli bir uyuşturucu laboratuvarı işletmek için neye ihtiyacım olduğunu bilmek istiyorum Gizli uyuşturucu laboratuvarları hakkındaki PDF'yi okudum ama anlamak benim için zor
açıklamalar bana çok yardımcı olur.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
bu li̇steden hangi̇ ki̇myasalin pahali olduğunu söyleyebi̇li̇r mi̇si̇ni̇z? Bu reaktifler aynı zamanda oldukça güvenli ve yasaldır.
  • 100 g BMK glisidat eterler (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH veya KOH;
  • ~80 ml HCl (%35) veya 100 ml H2SO4 (%45);
  • ~600 mL DCM veya Petrol Eteri;
  • ~100 g MgSO4 veya Na2SO4;
  • ~500-600 mL Damıtılmış su;
  • ~ 50 g NaCl (isteğe bağlı);
Hangi resmi kastediyorsunuz?
Tipik bir sorunun cevabını içeren bir kaynak veriyor, bazı insanlar google kullanmak yerine "Yağ nedir veya yuvarlak tabanlı şişe nedir" gibi bir soru sormanın çok daha kolay olduğunu düşünüyor. Tabii ki aynı açıklamayı birkaç kez yazmayacağım. Bazen cevapları ağzınızdan köpükler saçarak talep etmek yerine kendiniz bulmanız gerekir.
BB forum listesinden p2np tedarikçisini bulabilirsiniz.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Yanlış başlangıç, eğer bu bir stumbelnlock ise, adam daha sonra ne olacağını düşünün ve eğer sizin işinizse, şaka değil arkadaş, güvende olun ve daha fazla bilgi edinin, başka bir arkadaşın kendini havaya uçurduğunu veya yüzünü yaktığını okumaktan nefret ediyorum af, şaka değil, gerçek bir tehlike işi, lütfen küçümsemeyin, yapmayın demiyorum, lütfen bir şeyi kavramak için daha fazla araştırma yapın,
Bunu iyi niyetli ve başarılı olduğunuzu görmek isteyen bir arkadaşınız olarak söylüyorum.
Güvende ol