Question Birisi bana gizli bir uyuşturucu laboratuvarı işletmek için neye ihtiyacım olduğunu söyleyebilir mi [PDF'yi okudum ama anlayamıyorum]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Gizli bir uyuşturucu laboratuvarı işletmek için neye ihtiyacım olduğunu bilmek istiyorum Gizli uyuşturucu laboratuvarları hakkındaki PDF'yi okudum ama anlamak benim için zor
açıklamalar bana çok yardımcı olur.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Her şeyden önce araştırma isteği en önemlisidir. Bu forum, özellikle özgür bir adam olarak hayatınızı sona erdirebilecek bir operasyon kurmayı düşünürken ihtiyacınız olan ve kendinizi bulabileceğiniz tüm bilgileri sunar.

G.Patton tarafından yazılanlara ek olarak, bu da yardımcı olabilir:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Çok fazla yönü olduğu için zaman alır ve sizin tarafınızdan çok fazla çaba gerektirir.

Bu sadece ekipman veya kimyasal bilgiyle ilgili değil, aynı zamanda tedarik zinciri için doğru altyapıları oluşturmak ve özellikle yakalanmamak için güvenliği uygulamakla ilgilidir.

Zaman ayırın

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Eğer bu soruyu sormanız gerekiyorsa, büyük ihtimalle günlük işinizi bırakmamalısınız. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Neden bu aptalca sorular yanıtlanıyor ve iyi sorular göz ardı ediliyor? Aptalları kaşıkla besleyen bir kültür mü geliştirmeye çalışıyorsunuz?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Özellikle yeni başlayanların sorularının, ilgili herkes için daha fazla güvenliği garanti etmek için yukarıdaki gibi bazı doğrudan tavsiyelere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Hangi sorularınız yanıtlanmadı? Belki yardımcı olabiliriz

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Anladığım kadarıyla bu konuda başka sorunlar da var, örneğin bu rotayı uygulayanların temel kimya anlayışı (ki ben de bir dereceye kadar bundan yoksunum) ya da tavsiyelere %100 uymamaları gibi.

Anladığım kadarıyla, P2P elde etmenin yolu bu konuda yeterince iyi açıklanmış ve başarılı bir şekilde uygulanabilirken, P2P'den nihai ürüne giden yola da atıfta bulunulmuş, ancak bağlantı verdiğiniz konunun katılımcıları tarafından şimdiye kadar uygulanamamıştır. Özellikle Leuckart reaksiyonu için forumda derinlemesine bir rapor var.

Yanılıyorsam lütfen beni düzeltin, sadece bu yazının çeşitli nedenlerden dolayı henüz herkes için %100 başarılı olmadığını hatırlıyorum. Ancak tüm önemli soruların yanıtlanmamış olması şart değil

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P mükemmel kalitededir
N-formy çok kaliteli
Bu konuda sorulan tüm sorular bir sonraki adım içindir
Sadece son adım için tavsiye bekleyen (6 kişi) olduğunu biliyorum.
Ve birkaç gün önce burada okuduğum gibi
cevap zaten gönderildi, ancak yalnızca normal kullanıcı için çözülmesi gerekiyor.

Buradaki sıfır kullanıcı bu resmi çözebilir.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Merhaba, tüm forum üyelerine saygı gösterin ve lütfen kibar olun. Forumumuzda kaba iletişimi kabul etmiyoruz. Herkes burada yardım edilmeyi hak ediyor.
Aynı soru var, bu konuyu BMK glisidat eterlerinden P2P sentezi başlıklı müstakil konuda zaten açıkladım

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Merhaba bayım @G.Patton kullanmamızı istediğiniz yol küçük ölçekli üretim için.
Çok pahalı kimyasallar ve bu kimyasalları satın almak için yüksek risk.

Bu nedenle, resimdeki bu sentez rotasını izlememiz gerekiyor.
eğer birisi bu resmin şifresini çözebilirse, o zaman tüm yasal ürünlerden A-yağı yapmak mümkündür
Çok zehirli kimyasallara gerek yok ve bunu yaratmanın en ucuz yolu.
Buna ilerleme denir.
Anladığım kadarıyla kimyasal madde satıcıları bu yolu sevmiyor.
Mantıklı.
Ama ben bunu toksik ve yasaklı olan ve yüksek fiyatlı kimyasallar olmadan yasal yoldan öğrenmek için buradayım.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Bir soruya gerçekten cevap veren insanlara büyük saygı duyuyorum.
Başka konulara bağlantı veren yanıtlardan bıktım. Bu bir cevap değil, sadece kafa karışıklığı yaratmak için iyi.
Aynı soru birden fazla kez sorulduğunda sinir bozucu olabileceğini anlıyorum
Ama bu da işin bir parçası. Ve cevaplar her zaman zorunluluk olmadan verilir.

ps: özür dilerim, saul'dan A-yağ konusunda olduğumu sanıyordum

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hollanda'daki çoğu kimyagerin büyük laboratuvarlarda yaptığı gibi (katalitik hidrojenasyon rotalarının yanı sıra) bir rota izlemek istediğinizde, çok kısıtlı kimyasallarla uğraşmak zorunda kalacağınızı düşünüyorum. Tecrübelerime göre OTC kaynakları sadece tüm süreci uzatıyor, rotaları daha az ölçeklenebilir hale getiriyor ve hatta bazen daha pahalıya mal oluyor.

Freebase veya hız yapmak için daha "yasal" bir yol arıyorsanız, neden NaBH4/CuCL2 rotasına bakmıyorsunuz?
Bu forumdaki uzman ekibi de anlamak zorundasınız, binlerce insanın sorularını yanıtlamanız gerektiğinde, ancak bunlar başka bir yerde yayınlanmışsa, orijinal bilgilerin nerede yayınlandığını kontrol etmeyi tavsiye etmek en kolayıdır.

Genel olarak konuşursak, rotanız için ihtiyacınız olan her şey zaten bu forumda.

1. BMK glisidat eterlerden P2P sentezi
2. 1-Fenil-2-propanon (P2P) Leuckart aminasyonu ile amfetamin ve metamfetamin. Küçük ölçekli.

Ayrıca, uzman ekibin yanı sıra bu konuda deneyimi olan ve gerekirse danışılabilecek bazı düzenli kullanıcılar da var. Sorunu gerçekten anlamıyorum

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 yasaklandı efendim ve P2nP her izleme listesinin başında
Ayrıca, bu rota çok pahalı.
Yanlış anladınız, büyük laboratuvarlar yasal ürünlerle çalışıyorlar çünkü normal fiyatlı ve yasallar
Neden apaan'ın 2009'dan 2018'e kadar NR 1 kimyasalı olduğunu düşünüyorsunuz çünkü yasaldı ve satın almak için 20 € / kg ucuzdu

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP cehennem gibi kontrol ediliyor, cila satıcıları bile artık web sitelerinde listelemiyor çünkü bu

satın alabilirsiniz, ancak yalnızca artık listede görmeyen geri dönen müşteriler için gerçek özel mesajlar.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
hmm litre freebase başına hedef fiyatınız nedir?
Bu rota 300EUR / Litre için yürütülebilir, tonlarca prekürsör satın alamayan sıradan insanlar için yaklaşık 600EUR / litreye mal olacak, ki bu hala uygun
Eminim ki bunu yapan laboratuvarlar tam rotalarını paylaşmıyorlardır. Özellikle de internette
Bunu nereden aldınız? Şu anda yasadışı olmadığı için bunu halka açık olarak satan bir sürü P2NP satıcısının adını kolayca verebilirim

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Cevaplarınız doğru ve P2nP hala yasal ancak sipariş vermek için kaydedilmedi.
P2nP'nin Polonya'daki en büyük satıcısı son zamanlarda artık listelenmiyor.
Ayrıca, arama çubuğunu kullandığınızda, artık bulunacak öğe yok.
sanırım bunun için bir sebepleri var.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Evet, sanırım haklısın.

Yine de P2NP'yi asla internetten satın almazdım, ürünü elinize almak için harika alternatif seçenekler var