50ml DCM ile çözdüğüm 10 gram prekürsör (CAS 52190-28-0) ile başladım, daha sonra prekürsör düzgün bir şekilde çözünene kadar bir kaşıkla elle iyice karıştırdım, daha sonra çözünmüş prekürsöre 20ml metilamin% 40 sulu çözelti ekledim ve kaşıkla elle karıştırdıktan sonra çok kısa bir süre içinde 2 katman oluştu, Sulu tabakayı bir pipet yardımıyla bazdan ayırdım ve sulu tabakaya 6 ml etil asetat ekledim, kısa bir süre karıştırdıktan sonra etil asetat ile karıştırdığım sulu tabakayı tekrar baza ekledim, daha sonra yıkamak için baza 10 ml su ekledim ve 2 katman oluşana kadar karıştırdım, ancak suyu eklemeden önce de 2 katman oluştu, bazın sulu katmanını çıkardıktan sonra 2 gram magnezyum sülfat ekledim ve bir süre kurumaya bıraktım, sonra pH'ı kontrol ettim ve 7 idi, daha sonra 1ml aseton ile 9ml %35-38 laboratuvar sınıfı hidroklorik asit çözeltisi yaptım ve iyice karıştırdım, daha sonra çözeltiyi baza damla damla ekledim ve her seferinde pH'ı kontrol ettim ve hala 7'deydi ve sonra biraz daha çözelti ekledim ve pH 1'den azdı, bunun yerine 5,5 olmalıydı. Toplamda yaklaşık 5 ml çözelti ekledim ve miktarı aştım, sonra filtre kağıdı aldım, süzdüm ve sözde metilon hidroklorürü kuru bıraktım, sonra bir metilon anti-ilaç testi yaptım ve sanırım pozitif değildi, hiçbir fikrim yok.