🔍 En Çok Arananlar!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,771
Deals
666
Dünyanın her yerinden kimyasal tedarikçiler arıyoruz. Lütfen bildiğiniz ve güvendiğiniz tedarikçilerin bağlantılarını buraya bırakın.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
37
View previous replies…

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Wh wingroup, kendileriyle yaşanan birçok sorundan sonra burada yasaklandı. Bu yüzden lütfen onları tavsiye etmeyin.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
Ve tekniklerinizi içe aktarmak için paylaşma konusunda rahat mısınız? Başka bir kişiye veya boş bir adrese mi gönderiliyor yoksa numaranız nedir? (Cevap vermeyi reddederseniz tamamen anlarım, elbette :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Sadece doğru (kendi) detayları kullanın. Boş adresler, posta kutuları veya diğer yapıları kullanarak daha fazla dikkat çekersiniz. Sizi istiyorlarsa zaten ulaşacaklardır.

Yerel yasaları bildiğinizden emin olun ve "biraz" makul bir hikayeniz olduğundan emin olun

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Bana ayda 2000 litre GBL göndermeyi ve bana göndermeyi başarabilir misiniz? Bununla ilgili bir işletme ruhsatım var ancak GBL olarak görülmediğinden emin olmak için muhtemelen gıda boyası eklenmiş başka bir şey olarak almak isterim. Sonsuza kadar size borçlu kalacağım ve yakın gelecekte sizin için bir heykel dikeceğime söz veriyorum?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,207
Deals
1
Komşum bu çeviri için en yüksek doları ödüyor.
4m-propriophenone
2b-4m-valerofenon
Fenilmagnezyum bromür ve diğer grignardlar
Dimetokain HCl
Diğer birçok kimyasal madde,
Ama yurt içinden gönderilmeli, sadece ABD'den ABD 'ye. Çin veya Polonya'dan hiçbir şey. Gümrükten geçemez. Cesur biri bunu kg ile ithal edebilir, parçalayabilir ve büyük bir kârla yeniden satabilir.
Bu sayfada Çin'den 125 $/kg d-caine HCl için ekler var, Komşum bunun 10 katını öderdi

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Herkes benzersiz reaktifler için Çin'i kullanıyor ve sonra kendi ülkelerinde pişiriyor

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
2c-H. Asidik anhidritte bunu elde etmek neden daha zor, siyanojen bromür ve buzdolabı kabını bile alabiliyorum ama 2c-H bir roketatar istediğimi düşünüyorsunuz, kapsamlarımı çok daralttı herhangi bir öneri