Na YT je videoposnetek NileReda, v katerem z ebaya pridobi relativno čist vzorec "eteričnega olja mandljev" ali česa podobnega in pravi, da je dovolj čist, da ga lahko uporabi -tako kot je- v reakcijah, vendar ga vseeno prečisti. Fester pravi, da je treba nekaj minut uporabljati vakuum, da se odstrani HCN. Omenjeno je, da je BAE/benzaldehid nadzorovana snov v ZDA, kar je smešno, ker sem včeraj na tržnici dobesedno zgrabil majhno stekleničko BAE, v kateri je kot edina sestavina naveden benzaldehid. Zavedam se, da to na papirju zveni bolje.
Žal mi je, prijatelj Frit, da ne morem razumeti, kaj praviš. Kar si videl in se odločil, da je bilo ali ni bilo praktično zate ali za kogar koli drugega, ne bo nujno veljalo za vse. Poskušam vzpostaviti proizvodnjo, brat, če veš, kaj mislim, in za zdaj me ustavlja pomanjkanje določene sestavine. Za zdaj imam Ma Huang kot zadnjo možnost, vendar se ne trudim, da bi šel po tej poti, če mi ni treba. Moja glavna prednostna naloga v tem trenutku in tudi v prihodnje je, da ne pritegnem pozornosti in ne pustim sledi.
Fester pravi, da je to učinkovita alternativa nakupu tablet ali ekstrakciji rastlin, če bi želeli povečati proizvodnjo. Če bi nekdo želel začeti s 5gal vedrom ali dvema za fermentacijo benzaldhida, ni potrebna nobena oprema, o kateri govorite, in stroški melase/cukra/kvašenega prahu/BAE zame niso pomembni. Čeprav bi bila destilacijska naprava, naprava za refluks itd. lepa in koristna, še nisem tam.
Ekstrakcija L-PAC je razmeroma preprosta (v skladu s tem opisom v sommu). Prefiltrirajte kašo in jo s spiranjem s toluenom ali etrom izločite ter izparevajte. Ta postopek poskušam izpeljati do efedre, zato je naslednji korak uporaba metilamina za redukcijo. Če je bilo to že narejeno in izvedeno, potem o tem nihče zares ne govori ali se zdi, da ve veliko, kar sem sposoben najti. Oprostite mi, da sem iskal podrobnosti in vse vzel z zrnom soli, kljub vsemu upogibanju in uličnemu kreditu. Kot sem rekel, se v vsakem primeru veliko naučim, ko vse to razčiščujem. Hvala za vaš čas in prispevek. o7