Sploh se ne pogovarjate sami s seboj. To je zame zelo zanimiv članek, za katerega zbiram zaloge, da bi ga preizkusil. Všeč mi je zamisel o tako močnem psihedeliku! Nikoli ne bi bil neodgovoren z njim in ga poskušal izdati za kislino - to je po mojem mnenju uničilo te droge. Spremenilo je pogled ljudi na nbome, ko so ljudje začeli umirati, ker so mediji želeli le pikantno zgodbo!
Osebno sem jih VEDNO doziral odgovorno in ugotovil, da so dobra psihedelika! Tudi imeti 2cb na prvem mestu bi bilo čudovito, priznajmo si to. Morda bom moral kupiti 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehida. (Dobesedno zato, ker ne najdem nikogar, ki bi mu zaupal, da bi mi prodal manj kot to!). Z 2,5-dmo benzaldehidom lahko narediš toliko različnih stvari, da čeprav je do končnega izdelka več korakov, kot če bi kupil triptamin, je dejstvo, da s triptaminom ne moreš narediti toliko stvari, ki bi me zanimale kot fenetilamini - zaradi tolerance imam raje zelo psihedelične fenetilamine kot triptamine (na splošno - obstaja nekaj izstopajočih).
Gotta love alibaba...