- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 8
Pretresi in speči. Prijatelji, ki imate predloge za to, jih lahko napišete pod to objavo, da bomo delili rezultate
amonijev sulfat 1 kg
natrijev hidroksid 1 kg
colemanovo gorivo 1kg
max energier litij AA
klorovodikova kislina 37 % 1 kg
2-litrska plastenka s sodo
ibucold c 1 škatla
tylolhot 1 škatla
nurofen 1 škatla (2400 mg psevdo) najprej,
60 gramov amonijevega sulfata aodijevega hidroksida 400 ml colemanovega goriva 1 kos kos v 40 sekundah skupaj 1 trak litija
(prešel sem pokrovček steklenice pod plinskim tlakom odprite in zaprite dogodki reakcija 25-120 minut sprememba barve modra bronasta zlata itd. barve počasi dodam 2400 mg zdravila nato stresem v vrtinec in ga izklopim)
15-30 minut po dodajanju zdravila je reakcija čokoladne mlečne barve, nato jo filtriram in pliniram hcl, ali sem kaj spregledal?
Ker bom to poskusil prvič, cene materiala in droge so drage, zato ga stresam in kuham tehnologijo.
amonijev sulfat 1 kg
natrijev hidroksid 1 kg
colemanovo gorivo 1kg
max energier litij AA
klorovodikova kislina 37 % 1 kg
2-litrska plastenka s sodo
ibucold c 1 škatla
tylolhot 1 škatla
nurofen 1 škatla (2400 mg psevdo) najprej,
60 gramov amonijevega sulfata aodijevega hidroksida 400 ml colemanovega goriva 1 kos kos v 40 sekundah skupaj 1 trak litija
(prešel sem pokrovček steklenice pod plinskim tlakom odprite in zaprite dogodki reakcija 25-120 minut sprememba barve modra bronasta zlata itd. barve počasi dodam 2400 mg zdravila nato stresem v vrtinec in ga izklopim)
15-30 minut po dodajanju zdravila je reakcija čokoladne mlečne barve, nato jo filtriram in pliniram hcl, ali sem kaj spregledal?
Ker bom to poskusil prvič, cene materiala in droge so drage, zato ga stresam in kuham tehnologijo.