- Reaction score
- 3
Pozdravljeni kolegi hivemindi!
Kmalu bom začel svojo pot kuhanja metamfetamina. dobil sem dostop do večine potrebnih reagentov, kot so efedrin, psevdo,
rdeči p, metilamin in p2p.Issue je, da imam malo ali nič kemijskega znanja in to bo moja prva sinteza.
je to izvedljivo za popolnega začetnika in če je, katero metodo sinteze priporočate?Bi rekli, da so racemične poti - p2p z
z n-metilformamidom ,,Leuckartova reakcija" ali P2P z redukcijo NaBH4 bi bila težja, saj moram pri njih uporabiti kiralni katalizator, da
ker potrebujem pravo stereokemijo - D-meth.Prav tako bi potreboval enako opremo za vse metode hidrogeniranja imina?
kot je prikazano v tem prispevku:
ali ni potrebna pri efedrinskih poteh?
Zelo bi bil hvaležen za kakšen nasvet v zvezi s tem in za pomoč med postopkom sinteze.
postopek in ga naložim tukaj, saj se z videoposnetki lažje učiš.
PS: prednost imajo metode, ki omogočajo proizvodnjo v srednjem/velikem obsegu
Kmalu bom začel svojo pot kuhanja metamfetamina. dobil sem dostop do večine potrebnih reagentov, kot so efedrin, psevdo,
rdeči p, metilamin in p2p.Issue je, da imam malo ali nič kemijskega znanja in to bo moja prva sinteza.
je to izvedljivo za popolnega začetnika in če je, katero metodo sinteze priporočate?Bi rekli, da so racemične poti - p2p z
z n-metilformamidom ,,Leuckartova reakcija" ali P2P z redukcijo NaBH4 bi bila težja, saj moram pri njih uporabiti kiralni katalizator, da
ker potrebujem pravo stereokemijo - D-meth.Prav tako bi potreboval enako opremo za vse metode hidrogeniranja imina?
kot je prikazano v tem prispevku:
sintezo metamfetamina iz P2P z redukcijo z NaBH4. Srednje velika.
Uvod. BB občinstvu predstavljam metodo sinteze metamfetamina iz 1-fenil-2-propanona (P2P) z redukcijo NaBH4. Ta metoda omogoča pridobivanje in velike serije izdelka. Najtežja težava te metode je toplota, ki nastaja med eksotermno reakcijo redukcije imina...
chemforum.info
Zelo bi bil hvaležen za kakšen nasvet v zvezi s tem in za pomoč med postopkom sinteze.
postopek in ga naložim tukaj, saj se z videoposnetki lažje učiš.
PS: prednost imajo metode, ki omogočajo proizvodnjo v srednjem/velikem obsegu