- Reaction score
- 304
- Deals
- 1
Tega nisem nameraval objaviti, vendar je jutri božič
ne uporabljajte plamena in uporabljajte ravno cev, ne cikcak, to je bilo 1937, smo bolj pametni v tem času. Očitno je, da mora biti hitrost pretoka na mestu, temperatura pa ne sme presegati več kot 400 °C. Samodejni izbruh propana je 420-450 °C. Videli boste boga
končni izdelek, dobili boste 4 nitroetilce za nitroetan je potrebna preprosta destilacija.
Nazadnje sem to počel pred petimi leti, ko sem opravil skečasto sintezo.
ne uporabljajte plamena in uporabljajte ravno cev, ne cikcak, to je bilo 1937, smo bolj pametni v tem času. Očitno je, da mora biti hitrost pretoka na mestu, temperatura pa ne sme presegati več kot 400 °C. Samodejni izbruh propana je 420-450 °C. Videli boste boga
končni izdelek, dobili boste 4 nitroetilce za nitroetan je potrebna preprosta destilacija.
Nazadnje sem to počel pred petimi leti, ko sem opravil skečasto sintezo.
Attachments
Pri plamenišču propana ste lahko varni, saj naj bi zmes rxn ne vsebovala kisika. Če ni kisika, ni bliskavice. Zato samo zagotovite, da v reakciji ni kisika, in vse bo potekalo po vaši želji. Poleg tega industrijski način nitriranja propana vključuje tlake, ki močno presegajo običajne (8 do 12 atm), kar tako ali tako poveča temperaturo plamenišča.