Skok na prireditev komentar o ekstrakciji Čeprav je zelo zanimiv in jedrnat, so najbolj zanimive pripombe v zvezi z negativnimi učinki, ki se lahko pojavijo pri uživanju gob. Kot sem omenil, je uživanje gob način, da želite čisto spojino, verjamem, da je sinteza način tam.
Sem jedel toliko shrooms misel, tudi kot pišejo me naredi gag in se počutim slabo, moj način okoli je posušeno sadje v prahu fino in pakiran v dvojne ničelne pokrovčke, vsak ima med gram do 0,7 g. Ne neposreden okus njih in fini prah hitro reagira, tudi to prihaja z okusom gob, je bolan vse manor nelagodja, ki jih ne želite tripping kroglice.
Moje gobe, ki jih uporabljam, so liberty caps, ki so razvpito močne, in P.cyans wavy cap, še ena močna goba. Liberty caps lahko povzroči želodčne motnje, paraliza ljubiteljev lesa pa je pogosta in lahko prestraši tudi najbolj izkušene psihotike, vendar so gelske kapice Double Zero videti kot konjske tablete, vendar dobro opravljajo svoje delo.
Moja druga zabava je, da vzamem 7 g ciansa z dvema ali tremi dobrimi tablicami, to vam bo odpihnilo glavo. To je nekaj, kar nikoli ne svetujem nikomur, da poskusi, tudi če se počutite močne. Osebno je to sam vrh moje uporabe in je nekaj, na kar se pripravljam celo mesece vnaprej. Danes je celo kapice mushies preveč, da bi jih vzel zaradi omenjenega odziva, Ljubim kislino, morda vzamem neumne količine in podaljšano uporabo, vendar ljubim tripanje, če bi lahko imel tripanje na dobri kislini kot svojo realnost, bi to storil!