- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leukart je tako preprost, vendar so donosi popolnoma odpadni.
Če bi ljudje lahko ugotovili, kako povečati izkoristke, bi to zelo pomagalo skupnosti tajne kemije.
Očitno se lahko magnezijev klorid uporabi kot katalizator, kolikor sem zbral na spletu, morda bo to pripomoglo k izkoristkom za nekaj odstotnih točk.
Če bi ljudje lahko ugotovili, kako povečati izkoristke, bi to zelo pomagalo skupnosti tajne kemije.
Očitno se lahko magnezijev klorid uporabi kot katalizator, kolikor sem zbral na spletu, morda bo to pripomoglo k izkoristkom za nekaj odstotnih točk.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Povezave nimam pri roki, vendar sem med arhivi Rodija prebral, da je uporaba Deanove Starkove pasti, napolnjene z vodo, povečala kvas. Z odstranjevanjem vode, ko je nastajala, vendar z ohranjanjem polne pasti, se je dosegel boljši rezultat.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Kratek pregled: Qasim Umar in Mei Luo
Tukaj je ogromno povečanje izkoristka in tudi hitrosti.
Kratek pregled: Kratek pregled sinteze aminov z Leuckartovo reakcijo
Ta pregled predstavlja povzetek reakcij, ki potekajo med "reakcijo Leuckartovega tipa". Obravnavan je pomen in nedavni napredek pri sintezi aminov z enostavnimi in poceni metodami z uporabo lahko dostopnih surovin. Ta pregled vključuje vse...
www.mdpi.com
Tukaj je ogromno povečanje izkoristka in tudi hitrosti.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Ne razumem nobenega sranja v tem članku, prosim, razložite ga. Prav tako, kako visok je izkoristek pri tem, katere kemikalije je treba uporabiti in kako hitro to sranje pospeši? Če je mogoče, naredite diagram plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ok, koliko se poveča yeild in ali obstaja kakšna sinteza tega, narejena z razmerji kemikalij