- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ali mi lahko kdo od vas proda videoposnetek, ki prikazuje, kako z jodom in psevdoefedrinom izdelati kristalni metamfetamin? Želim, da je to videoposnetek profesionalne osebe, ne pa kot videoposnetek, ki prikazuje plešočo osebo, ker se mi zdi, da to ni popolno delo.
- Reaction score
- 50
Hej, prijatelj, za tebe imam ponudbo. Včasih sem izdeloval s to tehniko in sem razmišljal o tem, kako dobro je bilo to sranje, zato sem se odločil, da naredim majhno serijo. Pravkar sem začel določati cene kemikalij. Razmišljal sem, ker boš tako ali tako pridobil kristale rdečega fosforja in joda za svojo kuhalnico in ker si ponudil plačilo za kakovosten demonstracijski videoposnetek... Če boste priskrbeli samo rdeči fosfor in jod za redukcijo, vam bom priskrbel psevdoefedrin in vam posnel instrukcijski video ne samo o sintezi, ampak tudi o različnih načinih pridobivanja psevdoefedrina iz hladnih tablet, izdelavi jodovih kristalov iz jodove tinkture, popolnoma improvizirani steklovini itd. Kaj menite? Lahko bi shajal s samo 3,5 grama rdeče barve in 10 grami joda, s tem bi naredil 10gramsko serijo metamfetamina. Kaj menite vi?