Question Kazalniki, katerim prodajalcem lahko zaupate

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Pozdravljeni,

zanima me, kako razumeti, katerim prodajalcem naj zaupam. Poznam "zaupanja vredne prodajalce" (teh je le nekaj) in storitev skrbništva.
Kljub temu so v uporabniškem profilu navedeni le posli (npr. 2), ocena reakcije (17), značke (1), točke (3) ... Kako to prebrati? Ali to pomeni, da je prodajalec do zdaj prodal samo dvakrat (2 posla)? Ali obstaja seznam prodajalcev, ki so se izkazali za zaupanja vredne?

Hvala!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Kot nekdanji lastnik podjetja za prodajo po pošti, ki je delovalo osem let, vam povem. Vprašalnikom, ki želijo, da jih brezplačno usposobite za svojo konkurenco, ni videti konca. Mnogi vztrajajo, da je njihova pravica, da zapravljajo vaš čas s 100 vprašanji in nikoli ničesar ne kupijo. Izkušeni prodajalci nimajo veliko za povedati. Povejte, kar želite. Oni vam povedo, ali imajo to ali lahko dobijo. Plačate depozit. Dobili ste sranje. Sprostite sredstva. Ničesar več ni treba povedati. En prodajalec na tem mestu me ni sporočil med 5-6 posli niti enkrat.
Razumno je imeti vprašanje, vendar ni nobenega zagotovila, da prodajalec tako ali tako pozna odgovor. 90 % trditev o čistosti na temnem spletu je napačnih. Številni recenzenti nimajo nobenih predhodnih izkušenj s snovjo, ki jo pregledujejo. Na temnem spletu ni absolutnih trditev ali jamstev. Izdelka ne morete oporekati, ne da bi ga lahko preizkusili. "To se zdi čudno" ali " to je malo šibko" ne zadostuje Obsežen komplet reagentov in nekaj raziskav je minimalna obvezna domača naloga.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Opravičujemo se za nezaželeno pošto

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simoni specifično reagirajo z amini. Obstajata 2 formulaciji zdravila Simons. Ena ima 2 % aldehida in druga 2 % acetona (v delu A) z aldehidom reagira na primarne amine (kot sta amp ali mda), z acetonom pa reagira na sekundarne amine (na primer meth in MDMA) Simons je samo aminski test

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis na mojem profilu piše 0 poslov, zato domnevam, da to šteje le, ko nekaj prodaš, saj sem kupil kar nekaj stvari.
@leefork340 na tej strani so "prodajalci, ki jim zaupate". Od enega sem dobil veliko stvari. Nikoli nisem imel nobenega vprašanja z njegove strani. Enkrat sem za eno številko spremenil naslov in poslal 400 dolarjev vreden metamfetamin in kokain v napačno hišo.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Res me je zbodlo, da sem udaril po tistem " popolnem dogovoru", ko nisem dobil sranja, vendar sem bil sam kriv in to je bila moja draga napaka. Še vedno si nisem zares opomogel od finančnega. Jaz sem na njenem nakupu 1/4 oz in sranje, da je bilo naročilo napoveduje meth
In dva grama kokaina
. Obe, ki sem jih dobil od fanta prej in je bil zadovoljen tudi z njegovim ekstazijem

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah čutim, da, sem kupil 100 dolarjev v vrednosti različnih drog (mačka, molly, itd) od nekoga in mislim, da je morda zasegli, ampak sem plačal vseeno, saj je potreboval denar za pošiljanje. sem dobil številko za sledenje in vse, je obtičala v skladišču skeniranje od 29th ... ne izgleda dobro. vem 100 isnt veliko, ampak im broke lol

Žal mi je, da se ti je to zgodilo :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Pravim, da morate naročiti in porabiti nekaj denarja, dokler ne najdete prodajalca, ki ustreza vašim potrebam .in nizke cene običajno ponujajo tudi slabo kakovost.
& preverite preglede :)