Question Kazalniki, katerim prodajalcem lahko zaupate

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Pozdravljeni,

zanima me, kako razumeti, katerim prodajalcem naj zaupam. Poznam "zaupanja vredne prodajalce" (teh je le nekaj) in storitev skrbništva.
Kljub temu so v uporabniškem profilu navedeni le posli (npr. 2), ocena reakcije (17), značke (1), točke (3) ... Kako to prebrati? Ali to pomeni, da je prodajalec do zdaj prodal samo dvakrat (2 posla)? Ali obstaja seznam prodajalcev, ki so se izkazali za zaupanja vredne?

Hvala!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik razdelek "deals" šteje samo posle s escrow, tako da bi lahko prodali več, vendar se to ne prikaže, ker stran nima načina, da bi povedala. kot ive gotten shit off tukaj prej, vendar pravi, da moji posli r 0, ker je samo brezplačni vzorci, tako da mi ni bilo treba plačati.

ocena reakcije je samo, koliko všečkov dobijo na svoje objave/odgovore. pomaga oceniti, kako všeč so v skupnosti. nima veliko opraviti s prodajo, vendar bi verjetno zaupal trgovcu z višjo oceno reakcije, saj kaže, da so integrirani.

Mislim, da so značke samo stvari, kot so "novi član", "član" in "rezident". vsi imamo samo eno, vendar vam pomaga povedati, kako dolgo je uporabnik na spletnem mestu. novi člani so aktivni manj kot mesec dni. člani so aktivni približno mesec dni. rezidenti so aktivni vsaj 2 meseca. obstajajo tudi druge kategorije, kot so novi prodajalci, prodajalci, prodajalci proizvajalci itd. vendar o njih ne vem veliko. vem le to, da morate pokazati dokazila (kot je postavitev vašega laboratorija), če želite biti prodajalec proizvajalec.

Točke v resnici ne pomenijo ničesar. samo drobne stvari, kot so "ta oseba je dobila 25 všečkov, zato dobi 3 točke" ali kaj podobnega. to je ljubko, vendar ne pove veliko. če vas zanima, si lahko na njihovih profilih ogledate, katere točke so za kateri "dosežek" :3

če želite vedeti, katerim prodajalcem zaupati, si oglejte ocene. tudi zaupanja vredni prodajalci imajo lahko včasih slabe izdelke. upoštevajte vse ocene, vendar so tiste s slikami vsekakor vredne več

upam, da je to pomagalo ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Zaupanja vreden prodajalec, ki bo vedno na sceni, je tisti, ki skrbi za vse vrste svojih strank, tudi tiste male. Razpoložljivost 12/7 bi morala biti standardna. Zame osebno ne razumem tistih "prodajalcev", ki ne potrebujejo stika s svojimi strankami. Nekdo se morda želi samo pogovoriti ali kaj vprašati. Ne samo denar denar denar denar. Ne gre vedno samo za denar. Lep dan vsem

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Kot nekdanji lastnik podjetja za prodajo po pošti, ki je delovalo osem let, vam povem. Vprašalnikom, ki želijo, da jih brezplačno usposobite za svojo konkurenco, ni videti konca. Mnogi vztrajajo, da je njihova pravica, da zapravljajo vaš čas s 100 vprašanji in nikoli ničesar ne kupijo. Izkušeni prodajalci nimajo veliko za povedati. Povejte, kar želite. Oni vam povedo, ali imajo to ali lahko dobijo. Plačate depozit. Dobili ste sranje. Sprostite sredstva. Ničesar več ni treba povedati. En prodajalec na tem mestu me ni sporočil med 5-6 posli niti enkrat.
Razumno je imeti vprašanje, vendar ni nobenega zagotovila, da prodajalec tako ali tako pozna odgovor. 90 % trditev o čistosti na temnem spletu je napačnih. Številni recenzenti nimajo nobenih predhodnih izkušenj s snovjo, ki jo pregledujejo. Na temnem spletu ni absolutnih trditev ali jamstev. Izdelka ne morete oporekati, ne da bi ga lahko preizkusili. "To se zdi čudno" ali " to je malo šibko" ne zadostuje Obsežen komplet reagentov in nekaj raziskav je minimalna obvezna domača naloga.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
nekoč sem naročil na tržnici na tor in prodajalec me je prosil za nasvete za pošiljanje, ni treba posebej poudarjati, da sem to naročilo preklical lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Vseeno sem mu dal nekaj nasvetov na podlagi lastnih izkušenj s pošiljanjem v/iz moje države, čeprav mi ni vzbudil veliko zaupanja, ker ni vedel, ali mora biti država navedena na pošiljki.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
tudi komplet reagentov je NUJNO potreben, če naročate iz katerega koli vira, na ulici ali na spletu, ni pomembno, tudi če prodajalec sam meni, da je izdelek čist, nimate pojma, ali ga je pridobil od nekoga drugega, ki je trdil, da je čist, v resnici pa ni, kar zadeva čistost, pa za večino zdravil ni pravega enostavnega načina, da bi to preverili doma, vsaj ne brez spektroskopske ali kromatografske naprave.

Videl sem nekaj dobrih rezultatov pri testiranju nekaterih spojin s TLC, vendar je s kolorimetričnimi testi težko natančno določiti čistost in vam bodo dali le približno oceno, če morate testirati doma, bi vsaj za čistost amfetamina priporočal uporabo rekristalizacije za najboljše rezultate, zlasti če boste tehtali odmerke za druge namene, kot je stiskanje tablet.

Slišal sem, da so imeli nekateri ljudje dobre rezultate z uporabo preproste analize točke taljenja za testiranje čistosti sulfatnih amfetaminov.

Obstajajo tudi prenosni masni spektrometri, vendar so ti zelo dragi, na srečo sem si enega lahko priskrbel razmeroma poceni.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Zadnja slaba opomba je, da če testirate amfetamine, ne pozabite, da derivatov, kot so metamfetamin in drugi izomeri amfetamina, ni mogoče enostavno izolirati z večino reagentnih testov, zlasti z najpogostejšim za testiranje amfetaminov, to je z reagentom Marquis.

Če vas skrbi predvsem zamenjava metamfetamina, potem je edini kolorimetrični test, ki se mi zdi, da bi lahko dal opazno razliko, Freohdejev reagent, ki pa je še vedno nezanesljiv.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Slišal sem za reagent, imenovan Simons, ki bi lahko pojasnil rezultat testa, kot je Marquis, saj naj ne bi reagiral na standardne raznovrstne amfetamine, vendar še vedno pozitivno reagira na metamfetamin, vendar nisem povsem prepričan o veljavnosti te trditve in dvomim, saj še vedno deluje z odkrivanjem samih aminov, zato ne mislim, da bi bila razlika opazna.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Opravičujemo se za nezaželeno pošto

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nič takega, tu smo zato, da se učimo. Marquisov reagent je 19/1 žveplova kislina/formaldehid. Imam ga doma.
Za testiranje čistosti raje uporabljam titracijo, Test taljenja vam lahko pride prav, ko dodate rezultate titracije. Na primer, veste, da je bil kokain titriran na 70 %, zato lahko s testom taljenja natančno izmerite temperaturo taljenja adulterantov.
To imam na svoji sd kartici, da lahko naredim načrt, katere reagente lahko uporabim za identifikacijo drog.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ali je reakcija metamfetamina in amfetamina res tako očitna s simoni? Ne vem, kakšen je mehanizem odkrivanja tega reagenta, vendar še nisem slišal za reagent, ki bi brez dodatnega testiranja zanesljivo ločil različne amine.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Aha, malo sem raziskal in ja, Simonova lahko dejansko ločeno prepozna sekundarne in primarne amine, česar se nisem zavedal.

Narediti bom moral nekaj testov z vzorci metamfetamina, ki jih imam shranjene.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Kar zadeva to spletno stran, nisem prepričan, saj še nikoli nisem naročil pri prodajalcu tukaj, in nisem prepričan, da bi mnogi sploh pošiljali v mojo državo, vendar sem v preteklosti precej pogosto videl, da se metamfetamin prodaja kot 4MMC in Adderal, vse do concerta celo, osebno nimam dobrih reakcij na metamfetamin, sumim, da je to posledica njegove sposobnosti, da veliko lažje prestopi krvno-možgansko pregrado, imam diagnozo ADHD in moj glavni razlog za uporabo amfetaminov, ki niso farmacevtskega izvora, je dejstvo, da mi je bilo preprečeno, da bi dobil recept zaradi uporabe drugih rekreativnih drog.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Običajno ne naročam stisnjenega Adderalla, raje imam Speed, stisnjen v lastne tablete, lahko nadzorujem odmerek in po mojih izkušnjah dobro deluje za moj ADHD, moja glavna skrb je, da dobim nekaj podobnega sintetičnemu katinonu namesto dejanskega amfetamina, Tudi kadar zaupam prodajalcu, običajno vedno testiram nove pošiljke, saj ni mogoče povedati njihove dobavne verige in če ga izdelujejo sami ali iz drugega vira, ki jim morda ni resničen, in žal sem spoznal zelo malo prodajalcev, ki aktivno testirajo svoje izdelke na nečistoče ali rezane droge.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Na podlagi tega, kar sem preizkusil, in tega, kar sem se naučil med študijem farmakologije, je med speedom in adderalom malo učinkovitih razlik, če je amin pravilno naveden, pri pravilnem odmerjanju so učinki speeda približno enaki, prednost pa je, da mi ni treba čakati mesece na polnjenje in lahko še naprej uporabljam druge nestimulativne rekreacijske droge, ne da bi me skrbelo, da bo zdravnik naključno opravil test na droge in bom izgubil recept za adderal.

Hitrost je tudi veliko cenejša za razpon odmerkov, v katerega običajno spadam, 1 gram spodobne hitrosti mi lahko naredi okoli 20-30 posameznih tablet, odvisno od nastavljenega odmerka z enako stopnjo učinkov kot adderal, za delček cene.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simoni specifično reagirajo z amini. Obstajata 2 formulaciji zdravila Simons. Ena ima 2 % aldehida in druga 2 % acetona (v delu A) z aldehidom reagira na primarne amine (kot sta amp ali mda), z acetonom pa reagira na sekundarne amine (na primer meth in MDMA) Simons je samo aminski test

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Zato so prodajalci z veliko prodaje in večino pozitivnih ocen (v zadnjem času ni veliko negativnih ocen. ) Ti so vedno dobra izbira. Rad bi vedel, ali je prodajalec nekoliko aktiven, zato mu pošljem vprašanje BS, na katerega lahko odgovori z da ali ne. Prodajalci ne želijo porabiti 6 ur za odgovarjanje na sporočila. Primer je: "Ali je vaša trava pridelana na prostem?". Nazadnje uporabite depozit. To je vaša varnostna mreža. Če s prodajalcem vzpostavite dobro poročilo, se lahko odločite za neposredne posle. Vedite, da lahko izgubite svoj denar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis na mojem profilu piše 0 poslov, zato domnevam, da to šteje le, ko nekaj prodaš, saj sem kupil kar nekaj stvari.
@leefork340 na tej strani so "prodajalci, ki jim zaupate". Od enega sem dobil veliko stvari. Nikoli nisem imel nobenega vprašanja z njegove strani. Enkrat sem za eno številko spremenil naslov in poslal 400 dolarjev vreden metamfetamin in kokain v napačno hišo.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ja, isto, sem nekaj kupil in moj števec transakcij se ni spremenil. vprašal sem heisenberga o tem in je rekel, da se dvigne samo, če si prodajalec. sucks ampak karkoli ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Res me je zbodlo, da sem udaril po tistem " popolnem dogovoru", ko nisem dobil sranja, vendar sem bil sam kriv in to je bila moja draga napaka. Še vedno si nisem zares opomogel od finančnega. Jaz sem na njenem nakupu 1/4 oz in sranje, da je bilo naročilo napoveduje meth
In dva grama kokaina
. Obe, ki sem jih dobil od fanta prej in je bil zadovoljen tudi z njegovim ekstazijem

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah čutim, da, sem kupil 100 dolarjev v vrednosti različnih drog (mačka, molly, itd) od nekoga in mislim, da je morda zasegli, ampak sem plačal vseeno, saj je potreboval denar za pošiljanje. sem dobil številko za sledenje in vse, je obtičala v skladišču skeniranje od 29th ... ne izgleda dobro. vem 100 isnt veliko, ampak im broke lol

Žal mi je, da se ti je to zgodilo :c