Question Tukaj sem Nov, v potrebi ljudi, ki potrebujejo ketamin, vendar prosim, kako lahko tukaj uporabljam tržno hrambo

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Dober dan vsem.....

Tukaj sem nov in me je predstavil kolega, ki pravi, da je tukaj bolj varno.... Imam nekaj ketamina, ampak stvar je, da iščem ljudi, ki bi lahko bili pripravljeni delati z mano tudi iz oči v oči katerikoli državi. In tudi, prosim, kako lahko uporabim metodo escrow v bbgate, potrebujem pomoč, prosim.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Kakšna je čistost Clark

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
95,9 % Gospod, samo dajte mi besedilo, da se bova lahko pogovarjala v redu.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Okej, frajer. Ampak kako pošlješ paket, stari.

alikuma009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Kakršna koli ideja o tem, kako deluje Escrow's.
Izgleda čudno kot drugi tam zunaj, zdi se mi čudno.??

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Kaj vam ni jasno?

View previous replies…

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ali lahko tukaj delamo na Escrow, če je to mogoče dude

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Yes off course mate zelo možno delati na escrow tukaj Okey. samo DM me pogovorimo in kje točno.

View previous replies…

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Okey.
Pošljite mi svoje kontaktne podatke, da se lahko tam dogovorimo o vsem, nato pa pridite na escrow za ustrezen dogovor.
Ali imate kakšno idejo, kako naj tukaj uporabimo metodo escrow. Ali ste jo tukaj že uporabili.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Clark je tako poln sranja, da vas skuša ogoljufati za vaš denar... tako priročno pravi, da je njegov izdelek 95,9-odstotno čist. in od kod ste dobili te številke? Imate tam GC/MS? Zagotovo imate izpis, ki ga lahko predložite, če ste dobili tako natančne rezultate.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cajun Gopnik

hvala za opozorilo ❌🚯 ampak, da vam povem po pravici, sem tako prepričan, da delam z ..CLARK012.. najprej sem mislil, da vodi v prevaro, kot ste rekli, vendar sranje ni končalo kot prevara bro, naročil sem nekaj nekaj gramov in vse je prišlo skozi. Tako da zdaj grem v popolno naročilo v forumu Escrow zdaj samo, da se mi zdi težko uporabljati escrow tukaj, ampak bom sedel in ugotovil, preden se dan spusti. Malo nasvet za vas, dobili stopnjo strahu prevare v srcu in odpreti svoj jaz, da bi ga poskusili za svoj self modrc. Hvala za vaš nasvet bra

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Pozdravljeni, prosimo, bodite vljudni in ne žalite drugih članov foruma. Svoje mnenje izrazite brez slabšalnih besed.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
V tem, kar ste pravkar povedali, je toliko indicev, ki DOKAZUJEJO, da ste FULL OF SHIT. Vsakdo, ki prebere pogovor med tema računoma, lahko vidi, da sta prispevka od ISTE OSEBE.

Prvi znak je pomanjkanje znanja angleškega jezika.

Drugič, takšno dopisovanje med dvema uporabnikoma, ki sta vpletena v dejavnosti, ki jih poskušate prikazati, bi bilo iz očitnih razlogov že zdavnaj prestavljeno v zasebni klepet. ne da bi ga vsi videli

In po vaši utemeljitvi, da je treba tvegati in zaupati neznancu, zakaj je potem kupec tisti, ki mora tvegati in vam poslati denar. Zagotovo, če bi imeli izdelek, za katerega trdite, da ga imate, bi govoril sam zase in ne bi smeli imeti težav z "zaupanjem neznancu" in pošiljanjem majhnega zneska, preden zaprosite za plačilo, da bi vzpostavili zaupanje in promovirali svoj izdelek ..

ZATO POZIVAM SKRBNIKE, DA BLOKIRAJO VAŠ RAČUN IN VAŠE DRUGE LAŽNE PROFILE... RAZEN ČE JE TO VAŠE SPLETNO MESTO... KDO VE