Od podjetja Glitchy sem prejel 2 grama 4-MMC. Najlepša hvala, to je bilo res super, da ste to storili.
Pregled pošiljanja:
Pošiljka je bila iz Nemčije v ZDA poslana po pošti USPS, česar nisem vedel, preden sem dobil številko za sledenje.
Tokrat mi to ne moti, ker gre za majhno količino in tudi pošiljanje je bilo za ta vzorec brezplačno (Še enkrat hvala).
Pri uvozu/izvozu se mi zdi pomembno, da stranka ve, od kod prihaja, saj je pri uvozu predmet možnega in statistično verjetnega iskanja.
Iz ZDA v ZDA s pošiljko USPS je varnost še bolj ničvredna, saj če "oni" želijo preiskati vaš paket, poslan s pošiljko USPS, ga bodo, in to hitro!
Zaradi tega se počutim manj paranoično glede zasegov pri pošiljanju iz ZDA v ZDA. Ali je to smiselno?
Zelo smiselno. Zdaj samo pišem iz glave o osnovah pošiljanja, da lahko znanje doseže uporabnike.
Nazaj na temo!
Pregled embalaže:
Običajno teh informacij ne bi delil na ta način.
To je bil kos papirja, prepognjen na tretjine, z majhno zapečateno vrečko mylar, skozi katero sem lahko začutil vonj kumarice 4-MMC, še preden sem jo izvlekel iz papirja. Spomnil me je na leto 2009, vendar je carina od takrat prehodila dolgo pot. Zato je bilo to zaskrbljujoče.
Izdelek: