Question fluorirani amfetamini

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Katere amfetamine je mogoče insuficirati? V psyconautwiki so navedeni nekateri, pri katerih se kaže napihnjeno uživanje, pri drugih pa ne? Imam 3-fma, ki so mi ga dali po pomoti in je pri insuflaciji zelo boleč, v wikiju pa nima insuficirane porabe. Naredili so napako pri naročilu. Kupila sem pelete. Kakšno priporočilo? Amfetamina nisem uporabljal že kakšnih 6 let in se ne spomnim, če je tako bolelo.

morda imam zlomljen nos od vsega rezanega kokaina, ki sem ga jemala ves ta čas

Ali je komu všeč tema RC? Odkril sem jo pred kratkim in me je pritegnila. ampak tablete, za nakup 3fma kupim pravi amfetamin, ki je poceni

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
V neki knjigi sem prebral, da je nekdo imel res čist 4-fluoro, dvakrat prečiščen, in ni imel nobenih neprijetnosti s sulfatom. ustrezni aldehid in propen pa ... blizu benzilkloridu, če je v vroči raztopini.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
in kako ga lahko očistim? Če je zelo zapleten, ali ga lahko kristaliziram?

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Če govorimo o parni destilaciji FB, izvedeni brez drage laboratorijske opreme, mislim z osnovnim kompletom za destilacijo + grelna plošča + vakuumski kompresor, koliko časa običajno traja destilacija 500 ml FB in kakšen je pričakovani izkoristek v odstotkih? Verjetno je treba temperaturo na površini nadzorovati med 110 in 130, kajne?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ne morem natančno reči, vendar je osnovno vse, kar potrebujete, vakuum ni potreben. poleg tega še nikoli nisem destiliral 500 ml osnove (brez topil).
Izgube so praktično 0, ker dejansko odstranjujete nečistoče in topilo, ne pa izdelka. glede tega sem poskusil tako pod pretokom N2 kot v atmosferi in ni velike razlike.
Vaš RM se bo povečal na največ 110, odvisno od nečistoč, topnih v vodi, o temperaturi na površini plošče nimate pojma, temperatura se običajno meri z notranjo sondo, površina plošče vam ne pove veliko.
Če uporabljate ploščo, je pomembno, da aparat zavijete v folijo in ga čim bolje izolirate, saj mora biti za hitre in brezhibne rezultate celotna naprava vroča do točke, ko kondenzator začne hladiti paro.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Pozdravljeni, naredil sem čiščenje z IPA, objavil sem ga v niti o čiščenju amfetamina, če ga želi kdo spremljati in mi pomagati