V redu, zdaj vem, kje je moja težava, potem ko sem prebral veliko vaših vsebinskih zaščitnikov. Vnaprej se vam zahvaljujem. moja težava je torej v tem, da ne vem veliko o kislinsko-bazični teoriji za ločevanje efedrina od tablet, ki vsebujejo tudi teofilin. dobro, katera metoda je zame boljša? V tej vsebini imam 2 metodi, prav tako imam metodo v videoposnetku Fester Cookin Crank. Poskušal sem upoštevati 2 metodi v videoposnetku Fester, vendar pri tem dobim le 1/5 celotnega efedrina hcl, ki ga ekstrahiram. kratko znanje, kolikor vem, je samo efedrin hcl topen v vodi, teofilin pa je topen v olju (nepolarnem). in ko sem končal to in dobil kristale efedrina hcl, bom nadaljeval z metodo refluksa s hipofosforno kislino + jodom (te 2 sestavine so pripravljene v mojem minilabu). hvala lepa. spet vsaka od mojih tablet vsebuje 12,5 mg efedrina hcl in 120 mg teofilina, imam 200 tablet iz vsake škatle. katera metoda je dobra za mene, da začnem znova z upanjem na 100% rezultate. Pripravil sem še 3 škatle tablet