Question Ali kdo pozna dobre strani RC?

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Ali kdo pozna spletne strani, na katerih je mogoče kupiti RC? Imajo tablete in dobre raziskovalne izdelke ter kanabinoide.
Zanimajo me lepe tablete in da dobro postavim

OttoBulletproof

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
trrcshop.com
funcaps.nl
designer-chems.com

View previous replies…

vegetalista

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ČE je trrcshop pravi rc (Alex), jih je ameriška carina lani jeseni skupaj z lizard labs (rip) in nekaterimi drugimi trgovinami ukinila.

View previous replies…

OttoBulletproof

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Lastnik ni več alex že nekaj časa. In ja, še vedno jih je naročil na novi spletni strani.

DENMARK

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nihče ne more preganjati nizozemskega prodajalca NPS/RC zaradi prodaje teh stvari, dokler so tam zakonite. Razen če so nepremišljeno ogrožali zdravje in/ali odgovarjali za izgubljene duše, kot sta dva zombijevska uma Funcraps, ki ju je Nizozemska izročila na sojenje v bližnjo državo EU.

Ameriško finančno ministrstvo je Alexa, Kralja in Matta LL dodalo na seznam sankcij OFAC, ki je politično orodje za prisiljevanje ameriških podjetij, da morda ne poslujejo s Kim Jong-Unom in podobnimi. ZDA dejansko pričakujejo, da bo ves svet prekinil vse vezi z vsakim, ki ga bodo uvrstili na svoj seznam klistirja držav, ki je kot deset tisoč strani dolga zbirka podatkov z imeni, podjetji ter bančnimi in kripto računi.

Leta 2022 je omenil, da bo kmalu več časa preživel s svojo družino. V mislih je imel en velik projekt in zdi se, da mu je z njim uspelo. Lani je z mano stopila v stik raziskovalna novinarka (RTL) in tudi Alex je čez nekaj časa vrnil njen klic. Zdi se, da mu gre dobro. Rekel je nekaj takega, kot da kdorkoli, ki so ga ZDA tam sankcionirale, ni bil on. Haha. Ne skrbite za milijonarje, ki prodajajo droge. ;-)

DENMARK

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Ameriški cariniki lahko vprašajo, ali lahko v nujnem primeru uporabijo stranišče, vendar je to zanje v Evropi skoraj vse. Agencija DEA ima pisarne povsod, vendar niti ona ne bi mogla nikogar aretirati brez lokalne LE.

Lizard Labs bodo nadaljevali ne glede na vse, pravzaprav se bodo kmalu združili z drugo skupino, da bi nadomestili pričakovano zmanjšanje dobička s posodobitvijo zakonodaje o drogah julija 2024, ki bo prepovedala skoraj vse stimulanse v NL, tudi noide in opioide (razen O-DSMT). O tem se še vedno razpravlja in ni dokončno, vendar je veliko izdelkov v zadnjem času postalo tako slabe kakovosti, in to zato, ker bi lahko spodoben sintetizator v najslabšem primeru pomenil izgubo, saj so Nizozemci središče za droge, ki se pošiljajo povsod po svetu.

Methylated

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Je med nami kdo, ki pozna kakšno zakonito poljsko spletno stran RC, ki ima na zalogi 3-MMC ?

View previous replies…

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
https:// sandheavens.com/16-3-cmc-cristal-new-price

https://bolchemist.com/produkt/3-mmc-250mg-pills/

View previous replies…

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Te strani so poljske, ne poznam zanesljivosti teh strani. za zadnjo ne vem, ali je poljska

Jackstraw1380

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Je imel kdo srečo s pošiljanjem teh prodajalcev v ZDA?

Poskusil sem
Katys candies in brez uspeha

undeadcash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali kdo pozna prodajalce jwh-210, ki bi jih poslali v uSa?

bmkadbbsupplier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
Deals
1
Zagotovimo vam lahko zakonite pošiljke predhodnih sestavin v Združene države Amerike

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
BONGOCHEMS. Nekoliko dražje kot nakup s trga, vendar zelo zaupanja vredno in izjemno hitro pošiljanje. Nikoli ni trajalo več kot 2 dni tor do vrat!

xtroublema

Don't buy from me
Member
Reaction score
5

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Kaj točno je kristal KU?

xtroublema

Don't buy from me
Member
Reaction score
5

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Kaj točno je kristal KU?

@goodrc9

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Kontaktirajte me za več podrobnosti

Last edited:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
V prihodnje vas prosimo, da ne puščate neposredne povezave do svojega spletnega mesta. Povezavo pripišite tukaj, da boste lahko na enem mestu pustili povratne informacije in komentarje o vašem spletnem mestu

@goodrc9

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Ok prijatelj, bom izbrisal