Question ali mi lahko kdo pove, kaj potrebujem za delovanje tajnega laboratorija za droge [prebral sem PDF, vendar ne razumem].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
želim vedeti, kaj potrebujem za delovanje tajnega laboratorija za droge prebral sem PDF o tajnih laboratorijih za droge, vendar ga težko razumem
razlage bi mi bile v veliko pomoč.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
ali lahko s tega seznama poveste, katera kemikalija je draga? Ti reagenti so tudi povsem varni in zakoniti.
  • 100 g BMK glicidatnih etrov (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH ali KOH;
  • ~80 ml HCl (35 %) ali 100 ml H2SO4 (45 %);
  • ~600 ml DCM ali petroletra;
  • ~100 g MgSO4 ali Na2SO4;
  • ~500-600 ml destilirane vode;
  • ~ 50 g NaCl (neobvezno);
Katero sliko misliš?
Na njej je naveden vir z odgovorom na tipično vprašanje, nekateri ljudje menijo, da je veliko lažje postaviti vprašanje, kot je "Kaj je a-Oil ali kaj je bučka z okroglim dnom", namesto da bi uporabili google. Seveda ne bom večkrat napisal iste razlage. Včasih moraš sam poiskati odgovore, namesto da zahtevaš odgovore s peno okoli ust.
Dobavitelja p2np lahko najdete prek foruma BB.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Napačen začetek, če je to stumbelnlock, človek razmisli o tem, kaj se bo nadaljevalo, in če je to tvoja stvar, brez šale, prijatelj, bodi varen in pridobi več informacij, nerad berem, da se je drug prijatelj razstrelil ali opekel obraz af, to ni šala, je resnično nevarno delo, prosim, ne podcenjujte ga, ne pravim, da ne počnite tega, prosim, naredite več reaserge za vas toutch nekaj,
To mislim kot prijatelj, ki ti želi dobro in želi, da bi ti uspelo.
Bodite varni.