Question ali mi lahko kdo pove, kaj potrebujem za delovanje tajnega laboratorija za droge [prebral sem PDF, vendar ne razumem].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
želim vedeti, kaj potrebujem za delovanje tajnega laboratorija za droge prebral sem PDF o tajnih laboratorijih za droge, vendar ga težko razumem
razlage bi mi bile v veliko pomoč.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Za to je potreben le čas in veliko truda z vaše strani, saj je vidikov zelo veliko.

Ne gre le za opremo ali kemijsko znanje, temveč tudi za izgradnjo pravilne infrastrukture za dobavno verigo in zlasti za izvajanje varnosti, da se ne bi ujeli.

Vzemite si čas

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Če morate postaviti to vprašanje, obstaja verjetnost, da ne bi smeli pustiti svojega vsakdanjega dela. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Zakaj se na ta neumna vprašanja odgovarja, dobra vprašanja pa se ignorirajo. Ali poskušate gojiti kulturo hranjenja idiotov z žlico?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Menim, da zlasti vprašanja za začetnike potrebujejo nekaj neposrednih nasvetov, kot je zgornji, da se zagotovi večja varnost za vse vpletene.

Na katero od vaših vprašanj niste dobili odgovora? Morda vam lahko pomagamo

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Kolikor sem ugotovil, so znotraj te teme še druge težave, kot je osnovno razumevanje kemije (ki ga do neke mere primanjkuje tudi meni) tistih, ki izvajajo to pot ali ne sledijo 100-odstotno nasvetom.

Kolikor sem razumel, je bil način pridobivanja P2P v tej temi dovolj dobro razložen in ga je bilo mogoče uspešno izvesti, medtem ko je bila pot od P2P do končnega izdelka prav tako omenjena, vendar je udeleženci teme, ki ste jo povezali, do zdaj niso mogli izvesti. Zlasti za reakcijo Leuckarta je na forumu na voljo poglobljeno poročilo.

Prosim, popravite me, če se motim, spomnim se le, da ta objava še ni bila 100-odstotno uspešna za vse iz več razlogov. Vendar ne nujno zato, ker ni bilo odgovorjeno na vsa pomembna vprašanja

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P je odlična kakovost
N-formy je odlične kakovosti
Vsa vprašanja v tej temi so namenjena naslednjemu koraku
Vem, da je (6 ljudi), ki čakajo na nasvet samo za zadnji korak.
In kot sem prebral tukaj pred nekaj dnevi
odgovor je že objavljen, vendar ga je treba za običajnega uporabnika le dekodirati.

Nič uporabnikov tukaj lahko dekodira to sliko.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Pozdravljeni, spoštujte vse člane foruma in bodite vljudni, prosimo. Na našem forumu ne sprejemamo nevljudne komunikacije. Vsakdo si zasluži, da mu tukaj pomagamo.
Obstaja enako vprašanje, to temo sem že opisal v ločeni temi Sinteza P2P iz BMK glikidatnih etrov

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Pozdravljeni gospod @G.Patton pot, ki jo želite, da jo uporabimo, je namenjena proizvodnji v majhnem obsegu.
Zelo drage kemikalije in veliko tveganje za nakup teh kemikalij.

Zato je potrebno, da sledimo tej poti sinteze tukaj na sliki.
če lahko nekdo dešifrira to sliko, je potem mogoče izdelati olje A iz vseh zakonitih proizvodov.
ni potrebnih zelo strupenih kemikalij in je najcenejši način ustvarjanja.
To se imenuje napredek.
Razumem, da prodajalcem kemikalij ta pot ni všeč.
To je smiselno.
Toda jaz sem tukaj, da se naučim to na zakonit način brez kemikalij z visokega seznama, ki so strupene in prepovedane in tam za previsoke cene.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Zelo spoštujem ljudi, ki resnično odgovorijo na vprašanje.
Naveličan sem odgovorov, ki se sklicujejo na druge teme. To sploh ni odgovor, ampak je dobro le za ustvarjanje zmede.
Razumem, da je lahko frustrirajoče, če je isto vprašanje postavljeno večkrat
vendar je to del tega dela. In odgovori so vedno neobvezujoči.

ps: oprostite, mislil sem, da sem v temi A-olje od saul

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Mislim, da ko boste želeli opraviti pot, ki jo večina kemikov na Nizozemskem opravlja v velikih laboratorijih (poleg katalizatorskih poti hidrogeniranja), se boste morali ukvarjati z zelo omejenimi kemikalijami. Po mojih izkušnjah viri brez recepta samo podaljšajo celoten postopek, poti so manj skalabilne in včasih celo dražje.

Če iščete bolj ''zakonit'' način za izdelavo proste baze ali hitrosti, zakaj ne preučite poti NaBH4/CuCL2?
Razumeti morate tudi strokovno ekipo na tem forumu, ko morate odgovarjati na vprašanja tisočim ljudem, vendar so bila objavljena drugje, je najlažje svetovati, da preverite, kje so bile objavljene prvotne informacije.

Na splošno je vse, kar potrebuješ za svojo pot, že tukaj na tem forumu.

1. Sinteza P2P iz glikidatnih etrov BMK
2. 1-fenil-2-propanon (P2P) Leuckartova aminizacija do amfetamina in metamfetamina. Majhen obseg.

Poleg strokovne ekipe, ki ima s tem izkušnje in bi se lahko po potrebi posvetovala, je tudi nekaj rednih uporabnikov. Res ne razumem problema

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 je prepovedan sir in P2nP je na vrhu vsakega seznama za opazovanje
prav tako je ta pot zelo draga.
To ste napačno razumeli, veliki laboratoriji delajo z zakonitimi izdelki, če lahko, ker imajo normalno ceno in so zakoniti.
zakaj mislite, da je bil apaan od leta 2009 do leta 2018 kemikalija NR 1, ker je bil zakonit in poceni 20 EUR na kg.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP je nadzorovan kot pekel, celo prodajalci poljščin ga zaradi tega ne navajajo več na svojih spletnih straneh

ga lahko kupite, vendar le resnična zasebna sporočila za vračajoče se stranke, ki ga ne vidijo več navedenega.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
hmm, kakšna je vaša ciljna cena na liter freebase?
Ta pot bi se lahko izvedla za 300 EUR/liter, za običajne ljudi, ki ne morejo kupiti ton predhodnikov, pa bo stala približno 600 EUR/liter, kar je še vedno v redu
Prepričan sem, da laboratoriji, ki to počnejo, ne delijo svojih natančnih poti. Zlasti ne na internetu
Od kod to veš? Z lahkoto bi zdaj lahko našteval kup prodajalcev P2NP, ki ga javno prodajajo, saj ni nezakonit

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al vaši odgovori so pravilni in P2nP je še vedno zakonito, vendar ne shranite za naročanje.
največji prodajalec na Poljskem iz P2nP pred kratkim ni več na seznamu.
tudi ko uporabite iskalno vrstico, ni več elementov, ki bi jih lahko našli.
Mislim, da imajo za to razlog.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ja, mislim, da imaš prav.

Vendar P2NP nikoli ne bi kupil prek spleta, saj obstajajo odlične alternativne možnosti, da bi izdelek dobili v roke