začel sem z 10 g prekurzorja (CAS 52190-28-0), ki sem ga raztopil s 50 ml DCM, nato sem z žlico dobro premešal z roko, dokler se prekurzor ni ustrezno raztopil, nato sem raztopljenemu prekurzorju dodal 20 ml 40 % vodne raztopine metilamina in v zelo kratkem času po ročnem mešanju z žlico sta nastali 2 plasti, Vodno plast sem s pomočjo pipete ločil od osnove in vodni plasti dodal 6 ml etil acetata, po kratkem času mešanja sem vodno plast, ki sem jo zmešal z etil acetatom, ponovno dodal osnovi, nato sem bazi dodal 10 ml vode za izpiranje in mešal, dokler nista nastali dve plasti, vendar sta pred dodajanjem vode prav tako nastali dve plasti, po odstranitvi vodne plasti baze sem dodal 2 grama magnezijevega sulfata in pustil, da se nekaj časa suši, nato sem preveril pH in je bil 7, nato sem naredil 9 ml raztopine 35-38-odstotne laboratorijske klorovodikove kisline z 1 ml acetona in jo dobro premešal, nato sem raztopino po kapljicah dodajal bazi in vsakič preveril pH, ki je bil še vedno 7, nato pa sem dodal še malo raztopine in pH je bil manj kot 1, namesto tega bi moral biti 5,5. Skupno sem dodal približno 5 ml raztopine in presegel količino, nato sem vzel filtrirni papir, ga filtriral in menda pustil metilon hidroklorid suh, nato sem naredil test proti metilonu in mislim, da ni bil pozitiven, nimam pojma.