Prečo neexistuje amfetamín vo forme oxalátovej soli

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Prečo neexistuje amfetamín vo forme oxalátovej soli

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Môžete vytvoriť oxalátovú soľ amínov, ale myslím, že je to trochu zložité, mohla by to byť dobrá alternatíva k hcl, ale ak vám vo vašom výrobku zostane nejaká kyselina oxalátová, je toxická

Aminová voľná báza sa rozpustila v 5-násobnom objeme suchého IPA a po kvapkách sa pridala k 1 eq bezvodej kyseliny šťaveľovej rozpustenej v IPA. V niektorých prípadoch sa priamo nevytvorila žiadna pevná látka. Pridal sa 3x objem éteru ako a te erlenmeyer sa umiestnil do mrazničky. O hodinu neskôr sa vytvorila objemná nadýchaná biela zrazenina. Vákuovo sa prefiltrovala a ponúkla pevnú látku podobnú gélu. Tá sa tritúrovala pod éterom a sušila sa odsávaním a potom vo vákuu. Výťažnosť sa pohybovala medzi 60 a 95 %.
Odparením filtrátu sa získa olejovitý materiál, ktorý po zakrytí éterom a vložení do mrazničky chrumká. Opätovnou krysatlizáciou s IPA:éterom sa odstránia posledné stopy kyseliny šťaveľovej.

Touto metódou môžete tiež vytvoriť citráty
Namiesto IPA môžete skúsiť použiť etylacetát

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Ďakujem za trpezlivosť pri odpovedi, v skutočnosti som sa ešte nedostal do tohto štádia. V súčasnosti zažívam neúspech v procese extrakcie efedrínu z efedrínu pomocou efedrínu.

View previous replies…

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Je to v poriadku, pokiaľ ide o extrakciu z Ephedry, nemôžem vám pomôcť, pretože som to nikdy sám nerobil, ani som o tom veľa nezisťoval

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Mám odvážny nápad: Keďže Ephedra sinica pri rozpúšťaní v horúcej vode nepretržite uvoľňuje efedrín, bolo by možné priamo zahrievať zmes Ephedra sinica, jódu, červeného fosforu a vody pod refluxom počas 24 hodín? Mohol by výsledný produkt potenciálne poskytnúť priamo metamfetamín s voľnou bázou?

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Možno bude mať nízky výťažok s množstvom organických vedľajších produktov a ktovie akých vedľajších reakcií, vôbec neodporúčam

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Ďakujem, ale s mojimi súčasnými obmedzenými zdrojmi možno nebudem schopný vytvoriť žiadny užitočný produkt. Momentálne nie som schopný účinne extrahovať z rastliny efedrín ani prekurzor efedrín.

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Vyskúšajte iné spôsoby, možno skúste extrahovať efedrín alebo pseudo z tabliet

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Naša krajina nemá prístup k takýmto liekom a mnohé rozpúšťadlá sú obmedzené. V súčasnosti sa zdá, že najreálnejšou možnosťou je extrahovať efedrín z rastliny efedrín a potom postupovať moskovskou cestou s použitím jódu a červeného fosforu v refluxe. Následnou prekážkou je však získanie plynnej kyseliny chlorovodíkovej a nie som si istý, ako postupovať. Máte nejaké návrhy týkajúce sa plynnej kyseliny chlorovodíkovej? Môže bezvodý síran vápenatý a kyselina šťaveľová vytvárať plynnú kyselinu chlorovodíkovú? Jediná kyselina, ku ktorej mám prístup, je kyselina šťaveľová, preto som sa pýtal na šťaveľanové soli. a jediné dostupné rozpúšťadlo na extrakciu je petroléter a neviem, či môže priamo nahradiť chloroform alebo toluén na použitie.

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Neodporúčam manipuláciu s hcl(g) mnohí začínajúci chemici takto zomreli, na výrobu plynného hcl by ste potrebovali kyselinu sírovú

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Bez plynnej kyseliny chlorovodíkovej, aj keby sa vám podarilo získať voľnú bázu metamfetamínu, by bolo ťažké ju vykryštalizovať. Máte nejaké ďalšie návrhy? Kyselina sírová je obmedzená a pre mňa nedostupná na získanie.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Vyskúšali ste to sami a mohli by ste možno poskytnúť nejaké obrázky konečného produktu?

Našiel som to na inom fóre, kde používateľ spomenul aj možnosť použitia kyseliny citrónovej namiesto kyseliny šťaveľovej pri rovnakom postupe :)

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Záleží na tom, v akej krajine sa nachádzate

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Môže sa kryštalizácia uskutočniť pomocou titrácie roztoku kyseliny chlorovodíkovej?

View previous replies…

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
áno, môžete ho kryštalizovať v éteri s kyselinou chlorovodíkovou

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Ach, bože, éter je tiež regulovaný, môže sa teda používať petroléter?

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Namiesto éteru môžete robiť rekryštalizáciu s dvoma rozpúšťadlami s ipa a acetónom, ak chcete, môžete ju robiť aj len v acetóne, nemusí byť bezvodý

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Mám prístup len k petroléteru, môžem ho použiť?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
57
u môže robiť soľ, ale amfetamín hcl

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Ahoj! Máte skúsenosti s výrobou amfetamínu hcl alebo nejaké liks s o jeho výrobe?