hoci, iný používateľ na tejto stránke (zabudol som kto, nesnažím sa ukradnúť ur reflektor alebo tak niečo) povedal, že u môže jednoducho použiť domáce testy na drogy lol, stačí zmiešať vzorku s vodou a dať ju do určeného pohára (alebo dať prúžok / tyčinku / čokoľvek, v závislosti od ur testu. jednoducho to urobte, ako by ste to urobili, keby ste do toho močili) a malo by vám to povedať, aké drogy ur vzorka obsahuje (z drog, ktoré testuje ofc). Jediným problémom je, že vám to nepovie o falšovateľných látkach, len dokáže zistiť prítomnosť požadovanej drogy (alebo možno iných drog pri skríningu, napríklad testovanie stlačeného adderallu týmto spôsobom a potom pozitívny skríning na opioidy). táto metóda má svoje potenciálne využitie (hoci som to nikdy osobne nerobil), ale nemyslím si, že je super účinná. stále stojí za pokus, ak si nemôžete dovoliť testovaciu súpravu, možno to niekedy vyskúšam, idk lol ^^;
tento príspevok je tiež prvý a poslednýkrát, čo som o tom počul, takže ak niekto iný testoval túto metódu, napíšte mi, či funguje. ak nie je úplne zbytočná, potom stojí aspoň za zváženie imo