áno, hovoríte kopu hlúpostí, pretože som nepovedal nič o neurotoxicite, nieto ešte o toxicite serotonínu.
Neviem, odkiaľ to máš, tiež som nič nepovedal o chlórovaných amfetamínoch, čudné.
Ani som nič nepovedal o nejakej toxicite, len ste rovno urobili závery.
Wellbutrin existuje už dlho a je dobre preskúmaný, inak by to nebol liek.
Wellbutrin tiež nie je cytotoxický, zatiaľ čo 3cmc je, priamo jed. sračka vám urobí diery v nose (viem, že to nie je o cytotoxicite, ale aj tak), a o tej neurotoxicite.
aj keď to ešte nie je dokázané, verím, že to musí byť pravda, jedna noc s 3cmc mi zhorší HPPD o kurva tonu a zanechá mi zhoršené videnie na viac ako týždeň, zatiaľ čo 2-dňový flám na 4mmc, ktorý uvoľňuje viac serotonínu ako MDMA, mi zhorší videnie na 2 dni a je menej škodlivý ako 3cmc.
tiež musí byť toxický pre dopamín, pretože jeho účinky pripomínajú skoré príznaky parkinsonizmu, trasúce sa končatiny alebo tras, chvejúci sa dych, tichá reč, zhoršená pamäť, zhoršená chôdza a koordinácia, strnulá tvár bez emócií, zhrbenie... a trvá to niekoľko dní po užití.
štúdie o neurotoxicite 3cmc ešte ani neboli vykonané, takže to nie je 100 % nepravda. táto analógia s chlórovanými amfetamínmi nič nedokazuje ani nevyvracia.
mám hlúpu otázku, vyvrátite skutočnosť, že 3cmc je KAUSTICKÝ/TOXICKÝ, NIE NEUROTOXICKÝ?
naučte sa čítať alebo neskáčte hneď k záverom.
pod pojmom "jedovatý" som myslel to, že je mimoriadne škodlivý a toxický pre orgány a bunky